úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
NICKY
reference:
+72
nabízím
CHOCOLADY VÝROBNÍK HORKÉ ČOKOLÁDY GBG 5L
Várnice na horkou čokoládu s objemem 5 litrů (cca 42 porcí čokolády). KUPOVANÁ JAKO NOVÁ, JEDNOU POUŽÍVANÁ, PLNĚ FUNKČNÍ.
Čokoládový prášek se smíchá se studeným mlékem a vlije se do průhledné oválné nádoby várnice, kde jsou umístěny dvě metly. Metly s čokoládou míchají a dochází k postupnému zahřívání nápoje. Zahříváním nápoj houstne a tmavne. Postup použití várnice: Odkryjte víčko u odměrky na vodu a naplňte ohřívač vodou až po úroveň MAX. Voda nikdy nesmí klesnou pod úroveň MIN. Nepoužívejte minerální vodu. Vodní lázeň zamezí připalování čokolády ve várnici. Odkryjte víko průhledné nádoby a nalijte již smíchaný čokoládový prášek se studeným mlékem v poměru 1 kg čokoládového prášku na 4 litry mléka. Zakryjte zpět víkem nádoby.Zmáčkněte zelené tlačítko pro start. Metly v průhledné nádobě začnou míchat s čokoládou. Uveďte termostat do max. polohy, tj. 80 °C. Orientační čas na přípravu 5 litrů čokolády je zhruba 60 min.Umístěte šálek na tácek pod kohoutek a zmáčkněte kohoutek k sobě, horká čokoláda vyteče přímo do připraveného šálku. Důležité Nikdy nezapínejte přístroj bez vody v ohřívači, jinak dojde k poškození zahřívacích částí. Během naplňování ohřívače a nádoby musí být přístroj vypnutý. Je-li ve várnici čokoláda, várnice musí být stále zapnutá a termostat v max. poloze. Doporučení Je-li termostat stále v max. poloze, čokoláda vydrží ve várnici 48 hod. Max. objem várnice je 5 litrů, tj. cca 42 porcí, avšak je možné připravit i poloviční dávku, tj. 21 porcí. Záleží, jak vysokou spotřebu čokolády během 48 hod plánujete mít.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam