úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
STJARNA
reference:
+10
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
okolí : 15 inzerát
Byt : 3 inzerát
sháním
Byt do 7500Kc, P6 a okolí
Sháníme byt nebo rozumné spolubydlení do 7500Kc do 30 minut od Dejvic
Zdravím,
s přítelem se chceme v červnu stěhovat do Prahy či do její těsné blízkosti a kromě prolézání inzerátů a poptávání se u známých to zkoušíme i tady na nyxu, protože člověk nikdy neví.
Hledáme buď samostatný byt nebo spolubydlení s maximálně 2 lidmi, se kterými bychom si sedli.
KONKRÉTNĚ:
*doprava MHD do Dejvic maximálně 30 minut. Pokud by to bylo za Prahou, tak aby tam bylo nějaké rozumné spojení i v noci (Roztoky, Hostivice a podobně)
*Nájem se všemi poplatky do 7500 Kč (za oba 2) - nejsme nároční, byt může být klidně nevybavený, starší (nějaké vybavení máme)
*jsme příležitostní kuřáci, nicméně pokud by byl byt za dobrou cenu nekuřácký, nemáme s tím problém
*Nemáme žádné zvíře
*Co se týče SPOLUBYDLENÍ - klidně bychom šli i do bytu napůl s nějakým dalším párem nebo 1 člověkem, hlavně, abychom si rozuměli, respektovali soukromí druhých, nemuseli po nikom uklízet jeho svinčík, mohli si zvát domů návštěvy atd.
Jsme dva nemasožrouti, masožrouty respektujem, máme rádi muziku, hlavně pěkně vybassovanou, čaje, přírodu, pivo, přítel občas maluje, já většinou kreslím něco na počítači.
Je nám 23 a 25 a je nám jedno, kolik by bylo potencionálním spolubydlícím :)
Případný nabídky nebo dotazy mi posílejte do pošty,prosím.
Irča
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam