sháním
Hledám práci
Práce v kanceláři, manuální práce, kreativní práce atp.Dlouhodobě sháním nedegradující práci. Kdybyste někdo o něčem věděl, info do pošty prosím. Díky
Jsem absolventem Střední zdravotnické školy, lycea, což je dost podobné gymnáziu. ukončeno maturitní zkouškou.
mám 21 let, do teď mám zkušenosti jako truhlář (ze zájmu, každý den - veškeré truhlářské práce - masiv, lamino, sestavování předvyrobených polotovarů atp.), jsem ale poměrně otevřený všem možnostem uplatnění, od práce s PC (absolvován ze zájmu kurz tvorby webů, znalost prakticky všech běžných aplikací na uživatelské úrovni - office, internet, grafické programy, audio programy atp.) po zmíněnou truhlařinu (práce s různými stroji, příprava projektů atp), stavební práce (zednické), řidičskou činnost a spoustu dalších.
Jsem zainteresovaný v hudbě, hudebních nástrojích (sám hraji na bicí a kytaru přes 10 let).
Poměrně dobře zvládám zodpovědné činnosti, zvlášť když jde o činnost, která mě baví a umím ji. Jsem poměrně kreativní člověk, dokáži na spoustu věcí přijít a hledám v nich logiku. Těžko se vysvětlují přednosti:-)
Mám řidičák na auto, vlastní auto, bydlím kus od Prahy.
Umím pasivně anglicky, uměl jsem lépe (odmaturoval jsem za 1 u státní maturity), ale za 2 roky od školy jsem trošku zakrněl. Takže to omezím na pokročilou angličtinu textem.
Ocením rozumnou nabídku. Osobně bych si představoval nějakou práci u počítače. Záleží však na nabídce.