úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MARINASAYS
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pre : 118 inzerát
nabízím
Babysitter pre Ruby
type: brigade-work / one-time job
Hladam baby sitter pre Ruby. Vo Stvrtok-Soboty idem do Berlina a bohuzial nemam skym nechat moju milovanu...
Ruby je mila a hyperaktivna Boxer-Rottweiler mix. Ma 3 roky ale stale si mysli ze je baby. Rada sa hra s palickamy, tienmy, a miluje siestu pod slnieckom. Rozumie primarne po anglicky!!
Hladam niekoho kto miluje psov a by chcel mat u seba par dny hravu mladu fenku. 24/4 - 26/4 ideme s priatelom mimo Prahy a nemame skym nechat Ruby.
Plat mozem nabidnout maximalne 200Kc/den keby u vas prespala. Inak mozem tiez ponknut za kadzy den 2-3 hodiny Anglictiny alebo preklad hoci akeho dokumentu ALEBO vam este mozem. Ja som native speaker v AJ (USA) a momentalne nemam vela prace kedze sa venujem jednej televiznej show.
***PROSIM POSIELAJTE MAIL NA marinaladuda@gmail.com << odtial najrychlesie mozem odpisat.
Idealne by sme sa k tebe vedeli dostat tramvajom alebo aj peso. Byvame v Praha 1 (pri Florenc) a me zvyknuty chodit do Letna Park kazdy den, Pon-Piatok. Nema rada macky a male zvierata ako mysi, potkany, etc.
Thank you in advance!
M.
Možnosti a ceny dopravy
peso/tramvaj - ZIADNE METRO
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam