• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DIM42 klub Peace Is Dead - Pruser crew - Militantní bezdomovci
    BODLING
    BODLING --- ---
    Aahoj.
    pár fotek z víkendu. Byla to dost zábava zase s vašincem.
    ps: Marki dík za kurz řízení a Radime za pujčení auta :))








    JANAVONHABCZAK
    JANAVONHABCZAK --- ---
    M2DM3A
    M2DM3A --- ---
    no konecne neco udelame popici super palec nahoru
    SALE
    SALE --- ---
    nohejbal
    POPULUS
    POPULUS --- ---
    Greta Thunberg sings Swedish Death Metal
    https://www.youtube.com/watch?v=1kD1zubg3cA
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    onehda na varne rihane /cca 2-3 roky zpet/ cast ex cibulci party grilovala na kusu mramoru udajne odloupleho v discolandu silvia... rikali tomu lavovej kamen... tady je k tomu nejaka story:)

    "Tak jsem začal zjišťovat, kde zpracovávají mramor. Aby to bylo dostupné pro stavbu. Bohužel v okolí Prahy byl tehdy pouze jeden jediný zpracovávatelský závod, který dodával mramor. Další nejbližší byl až na Moravě asi 80 kilometrů nad Brnem. Zkusil jsem ten u Prahy. Oficiálně by mi mohli vyhovět nejdřív v horizontu dvou tří let. Tak dlouho čekat jsem v žádném případě nemohl
    Nejprve nic nešlo, ale zasunul jsem mu dvacet tisíc do kapsy. Měl jsem různé částky takto připraveny. Spokojeně si je prohlédl a já mu říkám: „To máte, šéfe, na čokoládu pro děti. To není úplatek, nic nechci, pouze abyste začal vážně přemýšlet nad mou zakázkou."

    „To je ono, přesně to jsem myslel. Ten beru!"
    Chlápek se usmál. „Synku, to je nejdražší mramor na světě. Metr stojí 80 000 Kč. To je carrerský mramor, italský. Tím Římani obkládali své chrámy a sochy nejlepších mistrů jsou právě z tohoto mramoru. To je kámen, ze kterého tvořil sochy Michelangelo a další. Proto je také tak i drahý. Možná v sobě zrovna tento kvádr ukrývá sochu Piety nebo nejkrásnější ženu na světě, kdo ví!" Zasmál se.
    „No, rozhodně tento mramor potřebuju na taneční parket a vyleštit. Bude skvěle odrážet světelné efekty, když je drahý." Šéf udělal a napsal „Praha" na jediný bílý zářivý bílý blok.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SGNLR: Libi se mi, jak mu nikdo nejde pomoc :))
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---


    Hostem zářijového dílu na rádiu Punctum před říjnovou přestávkou bude sám famózní Yarrdesh, magistr hyperkinetických beatů, pazvukový inženýr a zasloužilý drtič strun. Bere si kytaru, kombo a kompl a zahraje nám svojí novou písničku ve stylu dm drogerie karaoke, pod heslem "make brutal death not war". Keep it locked!

    The September session's guest on Radio Punctum, before the October break, will be Yarrdesh, of his own fame. The master of hyperkinetic beats, cacosonic engineer and the string shedder of high merit, he's taking his guitar, combo and puter and is going to play his new sing-along in a dm drogerie karaoke style, under the motto "make brutal death not war". Keep it locked!

    [ FREECORE EXPERIENCE - feat. YARRDESH / divadlotheatre / 24.9.2019 / CR - Praha - Radio Punctum: https://live.punctum.cz/ ]

    LIFE/METAL
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    DIVABARA: think local,act global!
    DIVABARA
    DIVABARA --- ---
    SGNLR: mezinárodní sláva zaručena
    https://www.youtube.com/watch?v=2rJn8RREWYc
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    BLANA:

    "teda koukam, ze me zacina mrzet, ze nejsem az tak psychicky otupely jedinec na to, abych si mohla dovolit tam jet s vama"

    TESAT DO KAMENE!
    BLANA
    BLANA --- ---
    KUBAJZZ: teda koukam, ze me zacina mrzet, ze nejsem az tak psychicky otupely jedinec na to, abych si mohla dovolit tam jet s vama..
    btw priste ze sarajeva je skvela cesta podel povodi bosny smer vysegrad k srbskejm hranicim.. na tydle ceste sem ve 20ti zjistila, ze chci obytnak :D
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    KUBAJZZ: komunalna policija:)

    tyve luxus!
    KUBAJZZ
    KUBAJZZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam