TERRORIST:
ELEAZAR:
Je mi vas lito.... nemam chut to ani komentovat, vy mate PP??? Urcite jste z dobrych chovu s temi nejlepsimi bonitacemi a ocenenimi :)
Ma sestra pro svou fenku zije cvici ji... ta jeji bila koule :) dela FLYBALL (
http://hobby.idnes.cz/flyball-psi-sport-i-uzasna-zabava-dqv-/hobby-mazlicci.aspx?c=A080721_110910_hobby-mazlicci_MIB) a dalsi hry na rozvyjeni mysli nevim presne co to je nejaka krabycka a cviceni inteligence. Jen pro to ze nema potrebu mit doma championa ale super partacku ktera je pro ni vic jak clovek. tak neni zadna """"mnozitekla"""" !!!! Kastrace je urcite to ""nejlepsi"" co clovek pro fenu muze udelat...hlavne kdyz nemela nikdy stenata to vi kazdy "dobry" veterinar :D Ja nejsem zadny pejskar...naklady za ockovani a veterinu a jidlo atd. neznam a ani znat nepotrebuji. Ona ji kupovala tehdy take za 5000,- tak asi proto ta cena.
Kazdopadne toto je inzerat a ne nejake forum pejskaru a jejich nazoru na "cistokrevnost" PP.
Pokud se i pres to potrebujete vyjadrit sve pocity, nazory, ktery zde vsichni """chceme""" pri schaneni roztomileho a verneho partaka. PISTE MI JE DO POSTY MILE RADA SI TO PRECTU ;D
Tyhle vase vykriky do tmy patri na forum.... Inzerat je nabidka : chci / nechci, mam zajem / nemam zajem....
Tak bohuzel jsem se take vyjadrila kde nemam neudrzela jsem se .... je to moje sestra, moje rodina. "obchody se delaji s lidma a tak je jen na zajemci zda ji zavola a popovida si s ni a vyzpovida si ji a sam si udela nazor na to jak moc je "nezodpovedna" "hnusna".
Duvod jsem napsala ja jen to co si myslim.... jak ji znam tak by si je rada nechala a nejradeji by si otevrela svuj cvicak :) a delala to co ji nejvice bavi a naplnuje.
je mi vas fakt lito ze to mate zapotrebí zdelovat nekde kde to neni treba...