• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Njn, tak jako ono i kdybych nepostoupil, tak se nic neděje, aspoň budu vědět, že jsem prohrál s dobrym soupeřem :) Ale zadarmo to mít nebudeš, to si nemysli! :))
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Tak mels 33% sanci ze me budes mit, no, tak smula proste :-) Porad bys na rating mel postoupit z nejakyho 5-6 mista nejhur, kdyz prohrajes teda 0-2 a ja myslim, ze me urcite porazi uz nekdo konecne, pac ja uz to fakt pinkam hrozne :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: co si pamatuju ze svejch magicovejch dni tak nam to nejspis vyjde, ale nekdo urcite smolne utre :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    STRANGERD: Tjn, to je taky pravda vlastně.. Ale třeba se mi povede mu zase sebrat aspoň jednu hru jako minule :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: ale pokud prohrajes s martym skoci ti to jeste hodne nahoru (teda i kdyz vyhrajes :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    STRANGERD: No já třeba ne zas tolik, tři 9-bodoví mají stejně a všichni až na jednoho 12-bodového taky...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: ale tak co, buchholze mame dobryho :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    STRANGERD: Tjn, ale furt radši GWINNa než Martyho, co minulou sezonu prohrál jedinej match :))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SAVANNAH: jsem podobne stasten :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    lol zrovna jsem si delzal chute ze zahraju architekta :)

no bude pristi sezona taky ;)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Marty, kluku, co mi to děláš? :( Proč musíme zrovna my dva dávat rematch minulého grand finále, když jde o postup? :D Jsem doufal, že si zahraju osmičku (i když ono to furt může vyjít, ale bude to už jenom o skore)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Přátelé, 6. kolo je rozlosováno, bude to ještě napínavé, relativně dost lidí pořád ještě může hrát o top8, takže bojujte, válčete a ničte se! :-)

Hodně štěstí v posledním kole základní části pro všechny.
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tož replaye z té hry jsou tu : G1 a G2 , možná jsem promíchal která hra je která, teď jdu nalosovat poslední kolo tak ještě strpeníčko chvíli :-)
    SITH
    SITH --- ---
    ZAPPO: nj, ja jsem tu hru hral tak pred trema tydnama :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    GWINN: No rikam, ze driv jak nekdy do pozde vecer/pozitri se nedostanu domu ke kompu na kterym hraju, takze az tehda :)
    GWINN
    GWINN --- ---
    MARTYMARTY: Hod tam aspon tu prvni hru, ta druha byl uplny fail z me strany..
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MARTYMARTY: jo prosim hod, chcem videt top a di top :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    EPICFAIL: Uz jsme hrali, replay muzu hodit, ale nejspis nekdy ve ctvrtek, nebo dneska vecer jestli to stihnu, pac to mam na jinym kompu

Mimochodem pristi kolo bude asi rozlosovano az nekdy v ranich hodinach, protoze dneska musim jit spat driv nez az o pulnoci, pac vstavam v 5 rano zitra, takze nekdy kolem 6-8 rano by melo byt dalsi kolo, doufam, ze to nekomu nedela problem...

ZAPPO: Np, zapasy se ti kontumuji s odbihajicimi koly jak to nehrajes, snad treba do budoucna ten cas na hrani vychytas...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Asi mě zrušte z ligy, nějak nestíhám odehrávat a domlouvat se. Omlouvám se za trabl, ale snad lepší takhle než abych to někomu komplikoval.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    MARTYMARTY: az budes hrat s gwinnem muzete sem jeden z vas hodit replay? nebo rict kdy to bude? rad bych se na to docela mrknul jestli bude cas :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    MCKIDNEY: Well, stane se, neni to poslední sezóna, tak nevěš hlavu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam