• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    WOODMAKER: No jako body. Prostě začneš třeba s 1400 (nějaká konstanta). Časem se dostaneš na 1800 a soupeř má 1600. Když ho killneš (1-0, počítá se to per hra), tak dostaneš +1.9 bodu, když prohraješ, tak 6.0 bodu ztratíš (je tam nějakej vzoreček, tohle jsem vzal z příkladu MtG (http://www.starcitygames.com/php/news/article/9198.html ). A obráceně když ten slabší tě porazí, tak dostane hodně bodů, protože jsi byl lepší (a ty víc ztratíš, protože tě porazila lama)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SAVANNAH: jako fuzzy jako míra výher, nebo jako body?
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Nevim, mně třeba osobně by se líbilo mít nějaký takový rating. Ale možná jsem jeden z mála no :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: K ničemu, mohl by ses podívat, kolikátej seš :) A snažit se něco dlouhodobě "získávat" (turnaj, když skončí, tak je pryč. Body by ti zůstaly a mohl by ses skrz sezony snažit vytáhnout si rating nad XX třeba).

Vypočítává se to tak nějak samo ze sebe -- jenom se nastaví asi 3 konstanty (jedna z toho tournament-wise) a pak by to mělo sebe samo balancovat
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: A ten rating navic by byl jako k cemu? A z ceho by se pocital?
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    jinak psal jsem to jako ticket na sctms -- co si myslíte o tom, udělat do toho nástroje ještě něco jako ELO rating? (tzn. že každý hráč má nějaký rating a když porazí silnějšího, tak dostane nějaké body, když slabšího, tak méně bodů atd; Podobné jako v šachu, dřív v MtG, v SC ten skrytý rating funguje očekávám +- stejně) Aby prohra 1-2 s Destroyerem např. měla taky nějaká pozitiva :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    A vůbec, nice featura na SCTMS to že hover nad člověkem dělá highlight ikonek :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Tak kolo 4. rozlosováno, ještě o proti před chvilkou došlo k drobné změně, jelikož to trošku divně napárovalo dva hráče (ještě to neumí jednu věc trošku a tak to 2 lidi z 6 bodů co spolu už hráli a jeden byl nakonci zrovna nalosovalo oba dolu), takže jsme to manuálně opravili. Takže prosím hráče Epicfail, Kejml, Sharny, Triplt, Gwinn a Cubik07, ať ještě checknou, s kým hrajou, pokud se dívali předtím. Sorry za komplikaci.
    ABRIEL
    ABRIEL --- ---
    já se chci omluvit protihráčům příštích dvou kol, odjíždím na týden pryč a nebudu u počítače...
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    STAROJDA: jo, nad tim uz jsem uvazoval

TENERD: to by taky slo

chci ty replaye nejak jeste vychytat no, aby treba sly vyhledat/stahnout vsechny replaye od nejakyho hrace, nebo treba najit nejstahovanejsi atd...
    TENERD
    TENERD --- ---
    STAROJDA: plus bych pridal moznost stahnuti napr vsech replayu zapasu/kola v nejakem archivu:)
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    TRIPLT: tak jsem si tě hodil do přátel, počítáme s tebou
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CUBIK07: ja mmnt
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    CUBIK07: bohužel nestíhám :(
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    Někdo teda ten obs? :)
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    STAROJDA: Zajimave, jsem zvedav jak ti Archy podekuje ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    navrh k uprave reportovaciho systemu

co takhle pridat k replayum statistiku, kolikrat byly stazeny? Vim ze je to asi zbytecna chujovina, ale docela by me zajimalo, kolik lidi spehuje moje ci cizi hry :)
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    CUBIK07: Čas je stanoven cca na 22h
    CUBIK07
    CUBIK07 --- ---
    no já se Skellyusem jsme domluvený na dnešek, včera jsem musel zůstat v Práglu, jelikož byla zkouška od 15:00 do 21:00 a už mi nejel domů bus :(. Takže během dneška kdyžtak uveřejním čas, kdyby chtěl někdo obsovat.
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    kedy sa chystate odohrat tie 2 posledne zapasy? :]
    NARMO
    NARMO --- ---
    SAMIEL: tak to se rád mrknu .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam