• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    MARTYMARTY: No bohuzel pridat 2v2 do systemu nejspis bude dost prace. Nicmene pokud by bylo jen par tymu (coz myslim, ze by bylo), tak by to slo asi zvladnout i bez systemu. Treba pres google spreadsheet nebo tak neco. Akorat nekdo by si holt musel vzit na starost organizaci :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Komentáře, streamy: šup do toho, udělejte nějaký streamy, videjka na youtube nebo na nějaké ftp, rapid apod., cokoliv, udělejte na to třeba kanál na YT klidně, přidáme do záhlaví, kvalita bude ze začátku dost na hovno, ale to se vypiluje, potřeba je začít...

2v2 turnaj: zatím se vysloveně 2v2 turnaj neplánuje, ale to neznamená, že se nic neplánuje, plánuje se toho až moc, stay tuned :-) Jinak na to 2v2 myslím není momentálně hlavně udělaný systém, ale teoreticky by nemuselo být tak moc práce to tam přidat, takže až to bude, tak se uvidí... pro turnaje čistě jednodenní je nejdřív ale potřeba přidělat podporu čistě pavouka :)

SAVANNAH: Njn, jenom takovej experiment, budou dalsi
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Jsem doufal, že to proběhne v tichosti :D
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    21,30 ATM vs SLUPKA
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Strasne rad bych si zkusil odkomentovat nakej zapas, zase neco novyho, rozumim tomu tak nejak na urovni silver hrace a docela me ta vidina laka, trochu to zpestrit selskym rozumem, tak by se to snad nekdy mohlo podarit :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    OGLOKOOG: ja pouzivam own3d spolecne s tim xsplit broadcasterem, jede to skvele, jen muj pocitac nezvlada, takze kvalita jde v mem pripade rapidne dolu, ale co rikali kluci na irc tak se na to da koukat, ale 720p to teda neni :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ustream je z nich v pohodě. Nikdy jsem s ním problém neměl.
    LiveStream a Justin občas sleduju, ale ne tak často.

Co se týče streamera tak prý na nastavení a stabilní stream je nejjednodušší livestream
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    KOZLIKK: No veď povedám že jsou na hovno.
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    zkus own3d, je fakt super. pohled diváka
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    WA9NO: Taky bych streamoval. V současné chvíli mi akorát vadí, že nejsem schopen najít žádnou použitelnou streamovací službu - ustream má lagy a livestream jsem zase nedokázal nastavit tak, aby se to streamovalo v nějaké použitelné kvalitě.
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    sak clovek co nema par dostane insane kompa :D
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    KOM: To už párkrát padlo. Já bych byl rozhodně pro.
    KOM
    KOM --- ---
    WA9NO: No urcite v ramci SNL. I kdyby bylo jen 15 dvojic, tak by to mohl byt fun...
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOM: tahle myslenka mne taky napadla uz driv a jsem pro, nicmene bych to prenechal klukum co se staraj o SNL, ponevadz se mi z da ze ten system slape jak hodinky :) Ja bych chtel spis streamovat matche :)
    KOM
    KOM --- ---
    A co nějaký 2v2 Nyx tournament? :)
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    SAMIEL: už jsem de dva dny nedostal k PC, ve ctvrtek budu muzem odehrat, jestli budes.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    MARTYMARTY: Hej, koukám, že jsi tajně dostal to NSL do loga ;)
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MARTYMARTY: konec stupidnim dotazum na irc?:))
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    KOZLIKK: Tak to skoro škoda, že jsi ho nehodil :D
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    KOZLIKK: tjn, ale to bylo fakt mega těsný, tak půl vteřiny a byl by venku :) Měl jsi ještě chronoboost?
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Joo, mi přijde, že mám ti timingy lepší a lepší :) Poslední 2 kola NSL:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam