• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE

Klub především pro řešení záležitostí ohledně NYX STARCRAFT 2 LEAGUE a dalších spřátelených SC2 turnajů, pro obecnou diskusi ke starcraftu použijte raději klub k tomu určený a naopak.

HALL OF FAME | NYX STARCRAFT 2 LIGA - HOME | F.A.Q.

Najdete nás taky na Twitter , UStream , IRC , TS

Správa klubu, dotazy, naměty, připomínky: MARTYMARTY, ARCHITECH, MCKIDNEY
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SAVANNAH: Cache nebyla, protoze architektovi to doma vypadlo. Pracuju na lepší verzi.
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    Warning: fopen(/home/emersson/WWW/rooots.cz/test/status) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/emersson/WWW/rooots.cz/test/test.php on line 4
    Raven was destroyed.

WTF? :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Kdo máte kámoše na SC, tak je zasvěťte do tajů nyx lig, turnajů, pedobearů, zadků, hnusných a sprostých vtipů... :) Kdyby tu někdo chtěl dostat známýho na nyx, tak mám dost povzánek.
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    ARCHITECH: a inak fakt velmi dobra praca co sa tyka stranky NSL, kto vie mozno za rok uz vseci nebudu chcet vyhrat GSL ale NSL :D a rozhodne to nebude Narodni asus fake liga :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MCKIDNEY: ok a nebo tak :). Partyzanska valka ma neco do sebe taky ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    STAROJDA: Ale prd, budeme se o ni prát na googlu každý den ;)

Více novinek bude v Neděli 13.2
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KVENTIN: narokovat si nic nemuzem - to by musela byt obchodni znacka nebo tak. taky me to mrzi, ale to se proste se zkratkama stava.

predpokladam tedy ze se to vyresi:
    1) zustane to tak jak je a budou dve NSL - stejne to resime jen tady na NYXu a vetsi to asi o tolik nikdy nebude
    2) nase liga se prejmenuje, aby byl navzdy klid. napr takova NyxSL by nevypadala spatne ;)
    KVENTIN
    KVENTIN --- ---
    neviem ale nemohli by sme si nejak narokovat nazov NSL kedze mi uz bezime 3 sezony? neviem ci ma irituje viac nazov asus narodni bla...(kedze asusi troska dost nemusim) alebo ten komentator ci moderator ci co to je vlastne za human being :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MARTYMARTY: hehe, to uz nevim - do strev jsem nekoukal :). Ono je jedna vec jak to vypada a druha vec, jak to vlastne funguje :-p
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    STAROJDA: Dokonce i dobře naprogramovanej, <3 Archi :)
    ARCHITECH
    ARCHITECH --- ---
    STAROJDA: diky diky, snad to tak vydrzi a ustoji i chystane zmeny pro pristi sezony... :]
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    jen chci poznamenat, ze se mi libi nova podstranka, ktera se vyloupla v souvislosti s play off turnaje :). Celkove je reportovaci system paradni a tahle novinka o to vic potesila ;), je videt ze je system dobre promyslenej a uz v prvnim ostrem pouziti velmi dobre funkcni.. klobouk dolu ;)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAVANNAH: Saláti... Navíc to logo maj teda asitak 1000x ošklivější než to, co udělal Archi :)
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    teď někdy asi pojedu já s archiem
    SAVANNAH
    SAVANNAH --- ---
    StarCraft II | Losování 1. turnaje ASUS NSL - starcraftcz.com
    http://www.starcraftcz.com/index.php?news_id=886

pche... Nevěděj, co to znamená NSL ani!
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Začalo PLAYOFF! Prosím hráče, aby zbytečně nenatahovali odehrání zápasů, na playoff je vyhrazen celkem týden, jako minulé kolo, tak doufejme, že i tentokrát se vše stihne odehrát a bez komplikací.

GL
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    WA9NO:
    ATMKO: Njn, jsou situace, kdy proste se to posere, ale do budoucna snad system bude k tomuhle milosrdnejsi (nechci nic slibovat, ale radi bysme to stihli od pristi sezony) a zaroven i vic motivujici/zabavnejsi pro hrace, kteri se nedostanou do top8

GWINN: Tak si to reportni jako win 2-0, no :)
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    GWINN: Ver ze me taky a dost, chtel sem si zahrat v play-off
    GWINN
    GWINN --- ---
    ATMKO: Jaj, tak to me mrzi, mohla to byt zajimava hra..
    ATMKO
    ATMKO --- ---
    NO ja bych se chtel timto tez omluvit predevsim Gwinnovi, ale u me je to to same, neocekavana sluzebni cesta, takze bych chtel poprosit Marty, zda bys me skrecoval, diky.

ATM
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Já se všem omlouvám za mojí dočasnou neúčast v NSL, byl jsem na služební cestě a teď pro změnu sháním akutně bydlení. Takže asi ani příští týden nebudu schopen nic odehrát, holt bydlení je na prvním místě :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam