• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Kdy by kdo mohl, měl-li by zájem, přijít na NSL povánoční hospůdku?

27 hlasy od 14 respondentů

ESY
      ESY --- ---
      a jde se spat :]] kdybych nebyl on tak me vzbudte :] dik :D
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      Opraveno datum u poslední adventní akce. (Pardon)
      [ Poslední turnaj z adventní NSL série. / sportsport / 18.12.2011 / Evropa - Internet ]

Hned po tom budeme plánovat hospůdku pro rozdání dárků a všeobecný pokec
      ESY
      ESY --- ---
      KVENTIN: ja ji potkal na ladru 3x dneska :D a vzdy koncila gg z jejich strany :D
      KVENTIN
      KVENTIN --- ---
      ESY: tak ten 7(8 ak vynechas 2 pary zerlingov) roach rush je dost zla strategia :D na ladru to ani neskusam, mozno proti nejakemu zergovi co nejde fast pool a aj tak sa to da lacno obranit :] ale vzdycky je potrebne mat nejake cheesy buildy aby oponent hned neocakaval co pojdes na nejakych turnajkoch ako su tie nase :]
      ESY
      ESY --- ---
      KVENTIN: ja nerikam ze je to spatny :D
      KVENTIN
      KVENTIN --- ---
      ESY: tak hej ale ty si tiez isiel nejaky fast double drop a ja som siel all in :D a inak neni zac ;]
      ESY
      ESY --- ---
      jinak dekuju kventinovi za vyskoleni "rouc rasem" :D dneska to an ledru nekdo zkousel dvakrat a odrazeno a gg :p
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      Vyhrál marty. více najdete na http://advent.thensl.cz
      ESY
      ESY --- ---
      a vsichni zili stastne az dosmrti :]
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Problem solved and they all lived happily ever after. Teď ještě dodělat Season 4 a jsme všichni happy... :D
      SPECTRE
      SPECTRE --- ---
      ja se omlouvam za prudu, berte to jako zpetnou vazbu od hracu. nejsem zadnej BM troll, jde mi jenom o pristupnost.
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      Tady si můžete přečíst jak si Spectre se mnou o tom povídá. z celé té diskuze jsem zjistil jednu věc a to, že webchat nemá název ligy, takže jsem opravil odkaz.

[ MCKIDNEY @ uložená pošta :: SPECTRE :: 15:46:10 11.12.2011 ]

PS: Na základě tohoto povídání mu ruším RO a uvidíme, zda příště přijde rovnou s tou důležitou informací.
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      SPECTRE: Nevím, kdes na tohle přišel, takže popořadě.

Season 4 padla kvůli něčemu jinému, než moc lidem.

Brackety jsou vždy snadno dostupné, jo, změnili jsme server z challonge na binarybeast, protože challonge neumí skupiny into bracket v jednom turnaji, takže aby to bylo pro ostatní jednodušší skrze jeden odkaz, navíc je to stejně prolinkované přes advent.thensl.cz.

To, že bude jeden turnaj týdně (nějak dlouhodobě) jsme nikdy neplánovali, ale pokud si myslíš, že se pravidelně každý týden najde dostatek hráčů a máš čas to takto pravidelně organizovat, tak jsi byl vítán nám to sdělit a připojit se jako další přírůstek do admin teamu (teď už jseš ale v prdeli).

Na píčoviny se nikdo nikdy nevymlouval, jasně jsem řekl, že nemám čas dodělat celou Season 4 tak, aby fungovala. Párkrát jsem optimisticky posouval termín, než jsem řekl, že teda až to bude, tak to bude, ale nevidím v tom teda žádné vymlouvání.

To, co ty tady říkáš, mi silně připomíná nějakýho blbečka z inkubátoru (WILLIK ©), kterej nikdy nic nevytvořil, nic pořádně neumí a tak jenom brečí nad ostatníma a snaží se na ně útočit, aby si nemusel vystřelit mozek z hlavy. Možná se pletu, stejně jako se pleteš ty.

Fakt nevidím důvod, proč by mě, mckidneymu nebo architechovi měl někdo nadávat za věc, do které investujeme dobrovolně vlastní čas a vlastní peníze.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
      Ještě jedna věc, pokud je tohle názor většiny lidí (nebo alespoň těch, co jsou ještě aktivní), tak to tu napište a můžeme to rovnou zabalit.
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      IVOR: Podle toho, že to muselo několik hráčů odřeknout tak se v 1500 na IRC pravděpodobně nesejde aspoň 6 lidí, a by jsme začali, přesto tam já všici admini jsme.

Protože 2-3 lidi říkají, že by mohli později, uděláme druhé kolo srazu po 1800. Přidej si mě na BNetu, nebo běž na IRC pro aktuální informace.
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      SPECTRE: Sorry ale jsi opravdu retard, co lže. Takže GL jinde.

Nikde se registrovat nemusíš a IRC je místo kde se máš chodit zeptat. Nikdy jsme neměli problém s příliš mnoho lidma a bracket byl vždy na jednom odkazu a ten najdeš vždy na advent.thensl.cz.

Takže si to schovej pro svoji starou, tady na tvoje lhaní nikdo není zvědav.
      IVOR
      IVOR --- ---
      aha :(, sháněl jsem se po turnaji SC2 ve zdejších končinách ale jak tak čtu tak zde je to asi death :(
      SPECTRE
      SPECTRE --- ---
      tohle je fakt sranda. banda dvou az tri typku co to nemyslej vazne se rozhodnou delat turnaje. jednou prijde vic lidi a uz je to problem. podruhy namisto toho aby se ustanovil server, kde budou brackety a jednou tejdne se udelal nejakej turnaj, tak se budem pokazdy registrovat na jinym serveru, znovu hledat nejakej irc kanal kde nikdo neni a vymlouvat se na picoviny, proc to nakonec nevyslo. silne mi to pripomina kluciky co se roky schazej aby si zahrali dracak a ani jednou se nehodilo kostkou.
      IVOR
      IVOR --- ---
      ? prej nska turnaj
      SPECTRE
      SPECTRE --- ---
      jak to teda bude dneska? .)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam