• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARTYMARTYSTARCRAFT - NYX STARCRAFT 2 LEAGUE
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Happy Season 5
    ESY
    ESY --- ---
    asi takhle pokud me do toho neco nevleze cas si udelam :]
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    Jinak přeju všem veselý vánoce...
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---
    SAMIEL: Tak to néjni vytesaný do kamene, že když to zaškrtneš a nepřijdeš, tak přijde banda negrů s letlampama... Budeme rádi když přijdeš a rádi si připijeme na cokoliv si myslim :-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SAMIEL: Já myslím, že je to v obecních podmínkách ;)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    MARTYMARTY: mno hele, ja moc rad prijdu, ale chybi mi tam varianta "dojdu kdykoliv, ale pokud mi zena porodi v nekterem z tech terminu, tak nedorazim, anebo dorazim, ale bude se chlastat hlavne na pocest (a do budoucna i pocestnost! :) moji dcery". Muzes to tam pridat? :)
    MARTYMARTY
    MARTYMARTY --- ---

Kdy by kdo mohl, měl-li by zájem, přijít na NSL povánoční hospůdku?

27 hlasy od 14 respondentů

ESY
      ESY --- ---
      a jde se spat :]] kdybych nebyl on tak me vzbudte :] dik :D
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      Opraveno datum u poslední adventní akce. (Pardon)
      [ Poslední turnaj z adventní NSL série. / sportsport / 18.12.2011 / Evropa - Internet ]

Hned po tom budeme plánovat hospůdku pro rozdání dárků a všeobecný pokec
      ESY
      ESY --- ---
      KVENTIN: ja ji potkal na ladru 3x dneska :D a vzdy koncila gg z jejich strany :D
      KVENTIN
      KVENTIN --- ---
      ESY: tak ten 7(8 ak vynechas 2 pary zerlingov) roach rush je dost zla strategia :D na ladru to ani neskusam, mozno proti nejakemu zergovi co nejde fast pool a aj tak sa to da lacno obranit :] ale vzdycky je potrebne mat nejake cheesy buildy aby oponent hned neocakaval co pojdes na nejakych turnajkoch ako su tie nase :]
      ESY
      ESY --- ---
      KVENTIN: ja nerikam ze je to spatny :D
      KVENTIN
      KVENTIN --- ---
      ESY: tak hej ale ty si tiez isiel nejaky fast double drop a ja som siel all in :D a inak neni zac ;]
      ESY
      ESY --- ---
      jinak dekuju kventinovi za vyskoleni "rouc rasem" :D dneska to an ledru nekdo zkousel dvakrat a odrazeno a gg :p
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      Vyhrál marty. více najdete na http://advent.thensl.cz
      ESY
      ESY --- ---
      a vsichni zili stastne az dosmrti :]
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      Problem solved and they all lived happily ever after. Teď ještě dodělat Season 4 a jsme všichni happy... :D
      SPECTRE
      SPECTRE --- ---
      ja se omlouvam za prudu, berte to jako zpetnou vazbu od hracu. nejsem zadnej BM troll, jde mi jenom o pristupnost.
      MCKIDNEY
      MCKIDNEY --- ---
      Tady si můžete přečíst jak si Spectre se mnou o tom povídá. z celé té diskuze jsem zjistil jednu věc a to, že webchat nemá název ligy, takže jsem opravil odkaz.

[ MCKIDNEY @ uložená pošta :: SPECTRE :: 15:46:10 11.12.2011 ]

PS: Na základě tohoto povídání mu ruším RO a uvidíme, zda příště přijde rovnou s tou důležitou informací.
      MARTYMARTY
      MARTYMARTY --- ---
      SPECTRE: Nevím, kdes na tohle přišel, takže popořadě.

Season 4 padla kvůli něčemu jinému, než moc lidem.

Brackety jsou vždy snadno dostupné, jo, změnili jsme server z challonge na binarybeast, protože challonge neumí skupiny into bracket v jednom turnaji, takže aby to bylo pro ostatní jednodušší skrze jeden odkaz, navíc je to stejně prolinkované přes advent.thensl.cz.

To, že bude jeden turnaj týdně (nějak dlouhodobě) jsme nikdy neplánovali, ale pokud si myslíš, že se pravidelně každý týden najde dostatek hráčů a máš čas to takto pravidelně organizovat, tak jsi byl vítán nám to sdělit a připojit se jako další přírůstek do admin teamu (teď už jseš ale v prdeli).

Na píčoviny se nikdo nikdy nevymlouval, jasně jsem řekl, že nemám čas dodělat celou Season 4 tak, aby fungovala. Párkrát jsem optimisticky posouval termín, než jsem řekl, že teda až to bude, tak to bude, ale nevidím v tom teda žádné vymlouvání.

To, co ty tady říkáš, mi silně připomíná nějakýho blbečka z inkubátoru (WILLIK ©), kterej nikdy nic nevytvořil, nic pořádně neumí a tak jenom brečí nad ostatníma a snaží se na ně útočit, aby si nemusel vystřelit mozek z hlavy. Možná se pletu, stejně jako se pleteš ty.

Fakt nevidím důvod, proč by mě, mckidneymu nebo architechovi měl někdo nadávat za věc, do které investujeme dobrovolně vlastní čas a vlastní peníze.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
      Ještě jedna věc, pokud je tohle názor většiny lidí (nebo alespoň těch, co jsou ještě aktivní), tak to tu napište a můžeme to rovnou zabalit.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam