úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KEDAREK1
reference:
+4
nabízím
Prodejce kultuních vysoce kvalitních večírků
Rozšiřujeme tým o 1-2 nové prodejce, klidná brigáda a nadstandardní výdělky.
Nabízím brigádu na celé léto, možno i jen některé termíny, dny.
Umělěcká agentura Top Culture se brzy rozroste o další event a bude proto potřeba nových talentovaných lidí.
Brigáda je určena pro aktivní lidi, slušné a usměvavé, kteří mají alespoň angličtinu na kvalitní úrovni. Budete informovat turisty o daných večírcích - jedná se o velmi kvalitní kulturně gastronomické eventy viz odkazy níže.
O večírky je velký zájem. Hledáme lidi, kteří jsou otevření a nestydí se oslovit, jinak by se jim nevyplatilo na brigádu přijít. Mzda je totiž motivační a sice 50kč/hod v případě, že se Vám nepodaří něco prodat (což se v sez=ně nestáva téměř), ať nejdete domů s úplně prázdnou. Hlavní část Vašeho výdělku by však měla být provizní složka(10%, 15% z prodané vstupenky), proto je potřeba sem tam se usmát a hezky event osvětlit, nabídnout a prodat. Zaučíme Vás samozřejmě.
Dosavadní praxe je taková, že naši stávající brigádníci si vydělávají od 100-400Kč na hodinu (záleží jen na tom jak šikovní budete). Tím, že bude sezóna, bude spoustu turistů, tudíž možností.
Pokud chcete fajn brigádu, kde Vás nikdo neotravuje, procvičíte si jazyky a k tomu si můžete hezky vydělat, tak napište něco o sobě na email kedarek1@centrum.cz Krátké pohovory již příští týden. Rádi bychom aspoň nějaké info o Vás a pokud možno i Vaše civilní foto s celou postavou.
pracovní doba: 2 až 3 někdy i více dní v týdnu, denně max. 5 hodin.
Tuhle práci může dělat i zahraniční student.
www.mozartdinner.cz
www.kabaretufleku.cz
Těší se na Vás tým KUF, MD a VS
TRUPEEK
---
---
11:39:40 24.6.2014
Ahoj, potávám tuto pozici pro offnyx kamarádku. Jestli je to ještě aktuální, dej mi prosím vědět a já zprostředkjuji kontakt.
Díky.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam