• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: první 2 dny to vyskakovalo samo, ale pak už se to neobjevilo a ani se nikde nezobrazovalo to červené kolečko, jako když jsou nové mise a ve zbrojnici jsem to fakt nehledal.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    se musím pochlubit, že jsem na to přišel hned první den :)
    REPA
    REPA --- ---
    SOLNAKAR: jsem ani netusil ze neco takoveho vubec je:)))
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Kdbyste, jako já, někdo minul mise z adventního kalendáře, tak už i jantarům z WG došlo, že ten systém vymysleli prdelí:
    Mise adventního kalendáře: Jak je zobrazit ve hře | Hlavní novinky | World of Tanks
    https://worldoftanks.eu/cs/news/general-news/advent-calendar-how-to/
    HANZS
    HANZS --- ---
    REPA: To je pěkný, já jen 5 dnů.
    REPA
    REPA --- ---
    HANZS: nj ja taky cekam. Mam tam ctyri v prvni skupine a jeden v druhe. To mam 13 dni premia
    HANZS
    HANZS --- ---
    REPA: No to nevim... ale vzhledem k tomu, jak jim to dlouho trvá si ty bitvy snad přehrávají :))))
    REPA
    REPA --- ---
    HANZS: a jak poznaji ze to bylo podvodem?
    HANZS
    HANZS --- ---
    No jsem zvědavej kdy spočítají ten "Pochod národů" prý vyřazují ty, co se dostali na pozice podvodem... já chci těch pár dnů premiovýho účtu :)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    FRK_R23: jako vcerejsek nekomentuju, zase klasika vyhlidkova jizda - opatstvi, horskej pruser, pariz a zpet. WN 36,84%, div sem zase neco nerozbil :)
    BOBO78Z
    BOBO78Z --- ---
    konečně 15 mise na t55 :-)

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FRK_R23: co WR, ale v každý druhý bitvě na tX potkáš aspoň v jednom týmu "borce", co má 10k+ bitev a dvouciferný WN8. To jsou teprve zázraci. Pak se dá WG věřit, že banujou boty.

Ostatně proč asi předělali "Hall of shame" na ten nepřehlednej bordel, co z toho je teď? Protože v tom původním žebříčku za 24h seřazeným podle počtu bitev kralovali boti s 300+ bitev (míň než 4,3 minuty na bitvu při využití celých 24h) a DMG pod 100, když se o ně někdo ramnul ;)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: ale jo, ja vim, ale uplne zapasy nevyhravaj, pokud jim tam neprijede posledni nachcanej tank primo pred delo :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FELCARKILLER: boti jsou i mnohem sofistikovanější. třeba kempí jinde, než na spawnu a taky střílí
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FELCARKILLER: Byl to vcera frustrujici vecer :)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    nezapominat taky na boty, nekdo proste misto toho aby s tim jezdil, pustit dopoledne bota a jde do skoly/prace a ten tam jenom stoji na respu a toci vezi :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    FRK_R23: tak jedna se o lidi, kteri jsou vylozene pritezi, proto maj pod 50%, pac pomahaji prohravat :-)

jejich prinos je negativni :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BIO23: Ja mluvim o lidech, co se nedostanou pres 47 %. Ja taky nejsem rozhodne zadnej unicum, ale krivka porad stoupa. Jak wr, tak dmg, tak wn8. Samozrejme jsou vykyvy, ale celkovy trend je jasny. Clovek se proste casem zlepsuje. Ale vcera vecer epicky prohry a pak koukam, ze vetsina tymu ma wr hodne pod 47 % a to je ulet :) Nemluvim o lidech, co maj par set bitev, ale desitky tisic,
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    BIO23: Za to muze ten odevzdanej pristup :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    FRK_R23: je to trapas, ale já mám po 25.000+ bitvách necelejch 49% a WN8 necelejch 900
    jsou období, kdy to chvíli tahám 1300+, ale pak zas 400+ žádnej problém
    lepší hráč už ze mne nebude
    je to jenom hra...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam