• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    FLAMBELLE: dal jsem teda zatím 2 bitvy, ale tohodle jsem si nevšiml (byť jsem v obou skončíl pod 10%hp). To by by byl dobrej fuck up. Naopak mi všechno přišlo takový svižnější a plynulejší, bez těch podivnejch lagů, kdy střela vyletí jinam, než kam mířím atd.

EMPERROR: je to celkem velký. Měl jsem to předinstalovaný, ale jak spustili 1.0, tak mi to doporučilo HD klienta. Stahovalo to dalších asi 6GB tak jsem to nechal a šel dělat něco jinýho. Vrátím se, instalace na 82% a všechno totálně zamrzlý (jako opravdu totálně bez reakce na jakejkoliv vstup). Tak jsem PC natvrdo resnul a Win10 to nepřežily.
    Jako vyřešil jsem to celkem rychle, ale opravdu mě nenapadlo, že si v dnešní době ještě nějaký instalátor před instalací neověří, jestli je na disku dost místa, zvlášť když si to nejdřív stáhne data a pak instaluje, čímž prakticky zabere dvojnásobek protřebného místa (proč by updaty po sobě mazaly obsah /updates, že?)
    REPA
    REPA --- ---
    Zkousel nekdo zda jde videt hybajici se krovi kdyz v nem stoji enemy scout? Kdyz v nem stojim ja tak se hybe, ale zda to vidi i souper?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    nevim no, ted jsem s t64 spotl udes až když jsem do něj vrazil...jako vocamcad pocamcad
    REPA
    REPA --- ---
    FLAMBELLE: jo to ja taky jezdil jak nejvetsi borec a za chvili se divam, ze mam nejak malo HP:))))
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Hmm, 5,5GB update, kua to sem měl pustit ráno xD
    FLAMBELLE
    FLAMBELLE --- ---
    Mě včera rozčilovalo, když jsem dostala ránu a zvuk nic...Se kocháte ztichlou krajinou a najednou půlka hp v hajzlu.

Jinak je to na koukání krásný...mísí se ve mně pocity, že už ani nemusím chodit ven paka že bych někam za takovou krásou jela :D.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    co ta penetrace? mám jenom rozbitou myš? :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Mno navic zvuk se zpozduje oproti obrazu a krovi jsou uplne rozbity. Jedu a uprostred mapy krovi a najednou dostanu ranu vod e100 a ta se rozqviti az kdyz dingnu deuhou eanu asi na 200m.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    tak sem za debila no a cooo
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JOHN_LENON: v menu jsou dokonce tři typy nastavení - wall, přerušovaná čára a "invisible", která se zobrazí teprve 300 metrů před tebou :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja je tam mam :)
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    JOHN_LENON: si je zapni :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    me hrozně sere, ze dali pryč ty červený čáry na okrajích map. je to hroznej oser, když se člověk během souboje zničehonic zastaví o neviditelnou stěnu.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    GL_ST0RM: tak panove, nevim co ti kokoti z WG udelali ve 1.0, ale dneska s GC trefuju uplne vsechno, uplne vsude, 2300+ prumerna dmg :-) o 200dmg mi utekla ta ART15, ocekavam gratulace! :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    TIGERLOVER: Nápodobně, jen mám 30fps a tanky během hry náhodně mizí a zase se objevují.

Jen to má větší kontrast, hlavně teda krajina a od poslední verze uplynuly minimálně desítky milionů let neb všechny kameny už nejsem hranaté, ale zakulacené...holt erozi nezastavíš.
    REPA
    REPA --- ---
    GL_ST0RM: ignore:))))
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Tak jsem zkusil hrát a hra jede na 60fps, nicméně chvíli po startu dostanu docela velký lag a pak když skočím do garáže.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    :-) mise na T55 jsou obcas strastiplne
    BIO23
    BIO23 --- ---
    dopiče oni asi nerfli kanon skodovky t50/51.... 5 her - penetrace tak max 1 ze 6-7 zásahů.... to dneska mrdám , radši jdu na noční
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CARTMAN: Co presne je na mym postu vtipnyho? Netrollim, fakt me to zajima:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam