• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    BIO23
    BIO23 --- ---
    FRK_R23: mnohem větší voser mám s pershingem a t44... to je porod
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOUMAK: A mas topovou vez? Protoze ja mam jeste tu zakladni a ta moc nedinga :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    REPA: Nemam na tom jeste ten top turret, ale gun je zklamani. Pritom s IS3 mam dobrej wr a taky dva marky, takze nemam uplne problem s tou pomalu zamerujici ruskou paradou :) Ale tenhle nejak nemuzu dostat do ruky, tolik dingu jsem zazil malokdy.
    REPA
    REPA --- ---
    FRK_R23: ISM je fajn tank. Armor dokaze slusne potrolit. Zatim na tom mam dva marky a goldy sem tam pouziju
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Me spis irituje nekompetetivnost vetsiny tanku do tieru VII-VIII. Ted treba vyjizdim ISM a to fakt nechapu. Ani s top gunem nejsem schopnej prostrelit vetsinu tanku o tier vejs. A to pouzivam i drahy APCR. Me nevadi bejt v mm lowtier, aspon je tam pro me vic xp. Ale sere me, kdyz s pomalou heavynou nemam sanci prostrelit vetsi cast enemy teamu. Je trochu smutny, ze poradne kompetetivni jsou defacto jen novy premiaky. Ale co, premiak si neplatim, zadnou kacku me to nestoji a je mi to vlastne jedno :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ja stojim za hovno, protoze MM je rignutej! To da rozum, ze to nesouvisi s mou gameplay :))
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    WOJTYLA: Mno, třeba já jsem špatnej, protože hra nechce abych byl dobrej...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Mno hele nemyslim si ze to ze ty nebo ja jsme soatny ve WOT je nak nutne zousobeny tim ze nekdo jinej oouziva mody :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: Cca 1450-1500
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: wargaming spustil web (už před časem), kde jsou oficiálně povolené mody :)
    Mod portal - World of Tanks
    https://wgmods.net/
    REPA
    REPA --- ---
    kolik je u toho progetta premioveho nutno mit base XP na master? 1396 base XP a furt 1
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    já nemám ani hodiny v garáži a jsem spokojenej.
    p.s. konvalina je vůl
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    REPA: vzhledem k tomu, že "illegal" je podle pravidel cokoliv, co ti dává výhodu ve hře, je v pořádku prakticky jen to, co je v garáži a možná ještě reskiny.
    Cokoliv ti poskytuje víc informací (Team HP, tank stats, staty hráčů, jestli má tank topový dělo a věž, atd.), ti totiž dává výhodu. Takže prakticky každý, kdo používá nějaké módy, se zvýhodňuje a tudíž se dá říct, že "podvádí".
    Hodně tedy záleží na tom, co budeme považovat za ty fakt zakázaný mody (ostatně ty mody jsem tu rozepisoval už dřív [ SOLNAKAR @ World of Tanks ].
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: to je pak radost hrat:)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    REPA: No ne nutne aimbot ale nejaky vice ci mene nepovoleny mody :-)
    REPA
    REPA --- ---
    WOJTYLA: pulka hracu co hraji tak maji nepovolene mody? Gj WG:)
    E_D
    E_D --- ---
    pěkně shrnuté
    Frontline Review: Road to Victory
    http://www.youtube.com/watch?v=rTBSJhyjyM0
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUMAK: Podle odhadu jejihz zdroj nemuzu bliz komentovat je jich asi polovina vsech hracu ... :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ELDOUGO: a k čemu to jako je?
    E_D
    E_D --- ---
    ELDOUGO: imho jak skonci frontline tak jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam