• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PUFFY: Na tieru 2 a 3 te probijou i zakladni monuci nejsois tak ti to muze bejt jedno ne?:-))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: njn, ja to za posledni roky pustim tak dvakrat, trikrat do mesice a uz jenom duchodcovsky picuju jak to za nasich mladejch let bylo lepsi :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: LOL tak v dnesni metagame na tier8+ hrach neprobijes. A full X tier hra = full gold v podstate. Pokud si hces nastrilet :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: pravda goldy moc nepouzivam
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: Load gold noob :-))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: nj, celne jsem to jeste asi nepotkal, kazdopadne tam je to vsechno nejakej funny angle ne kdy to sklouzava do pice, ci?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: je sleduj

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    prej papir :D
    sracka zkurvena je to
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: ale uuper hull probiješ... tedy pokud opička hodí správný číslo:-) protože s 269 pane mužeš rollnout taky jen 202mm pene roll .-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: este v tomdle uhlu je to z boku skoto neprobitelny:-))

FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: jo takhle jsi to myslel, no to je prave na co narazim, je to zpicena hra :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: uhel kalibr autobounce ruskej armor 25%RNG a tak:-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PUFFY: to bych se radsi utopil tyvle :D nez se ztrapnovat HEckama :-)
    no ne, v takovym pripade se snazim zdrhnout pokud to jde, ale ne pleskat HEckama za 0-4 dmg
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PUFFY: vsak jo, nemyslel jsem tim, ze conway ma low caliber :-)

jako pleskat heckama nejaky type4 heavy s 100mm jebkou mi smysl fakt nedava :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PUFFY: dobry vle, ale mluvis o tancich co maj houfnici :) kdyz placas HEcka low caliber gunem tak je to k pici
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PUFFY: tohle jsem parkrat zkousel s WTF-E100 :D lodak a plnej HEcek :-) byla to prdel, ale efektivni to vzdycky uplne nebylo
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: devitkovym TDckem, ktery ma na stockovym delu 259 pen, no klidne vysvetluj no, ja bych cekal, ze tohle propali do boku kde co
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    To je trochu blbost, ale je fakt, že O-Ni a O-Ho jsem jezdil/ím s houfnicí a nikdy jinak.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: tak devítkovym tankem se stockovym dělem deítkovou heavynu - no... musim ti to vysvětlovat??:-D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: posledne jsem se ji snazil probit s conwayem s tim stock delem, bok nic, bok veze nic, bylo to na takovou stredni vzdalenost, staral se o nekoho jinyho a ja ho dingal jak ufon, chtel jsem to smazat... parkrat jsem zkousel i ten hull celne, ale taky hovno... mozna me jenom RNG nechtelo podrzet a posilalo to nekam do pice kde to sklouzavalo

kazdopadne me ten tank frustruje jenom kdyz ho vidim v soupisce :D

zato artyny me nechavaj chladnym, od ty doby co je upravili, ze delaj jenom stunovani, tak je to dost vysmech, jo obcas se stane ze to sedne a zajede to za plnou, ale to je tak vzacny, ze jim to ani nemam za zly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam