• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    VOMETAK
    VOMETAK --- ---
    úplně nejlepší komentáře ke hře na tieru X jsou od odborníků, co mají max jeden tank tier X, nejvíce bitev na tieru VI, ale vědí úplně nejvíc co je na X tieru špatně.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Parime s @PUFFY vetsinou spolu po vecerech a je to fakt hruza. Kor ty bitvy T9+ ja se teda nepovazuju za super hrace, jelikoz jsem to dlouho nehral a tedka jsem se zas vratil, ale v tehle tierech je fakt neco spatne.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    Záhada s UPC vyřešena. Byl to kabel z kompu do routeru. Sice fungoval celé roky s předešlým modelem, ale s tímhle ne. Kabel od routeru z krabice to samé. Proto jsem to dál neřešil. Zkusil jsem další (asi 10 let starý) a hle, vše OK.

A nebo mezitím v tichosti na UPC něco u mě opravili a až mi budou dnes volat, tak řeknou, že vše fajn a neví, na co jsem si stěžoval :)))
    HANZS
    HANZS --- ---
    MONOTYPEK: Me Upc delalo to same, nekdy vic, nekdy min. Tak jsem se na vyprd a mam A1m a v pohode.
    GREW
    GREW --- ---
    SOLNAKAR: Proste tak nak sleduju kreteny, ktery medkem jezdej na mista souboje s tezkejma tankama face to face, tezky tanky, ktery se svoji sneci rychlosti snazej nekoho flanknout, TD, ktery stojeje nekde ve krovi a nedelaj skoro nic a za nima stoji scouty. Apod. A zacina me to pekne srat, kdyz jim este vetsinou slusne napisu, ze s tim tankem hrajou spatne a tim teda nemyslim primo skill, ale to ze Maus fakt neni vhodnej na flankovani, nebo snipovani ze krovi, tak me vetsinou este nadavaj, ze sem noob ja a poslou me do prdele.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    GREW: hele ani mi nepříde podle statistik, že by to na tX hráli dementi, ale jezděj s taktikou, který nerozumím:
    Medka: všechny zajedeme do rohu a budem si navzájem nadávat.
    TD: snažíme se nacpat za medka a když nás nepustí, tak do nich začneme střílet.
    Heavy: bez krytí jedou dopředu, každý sám a chcípnou do 10s od prvního kontaktu s nepřítelem (nutno podotknout že k rychlosti chcípání přispívá to, že jim do zad střílí vlastní TD a medka).
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MONOTYPEK: jo to bohuzel taky znam, vicemene proto jsem zacal hrat vic artyny, tam to neni zas az takova bolest, jako kdyz jedes s lightkem a diky lagu to ve full speedu posles do baraku, ze skaly nebo do jezera.
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Tak teď jsem měl, po letech opačný zážitek. Random četa hned na začátku bitvy, vypadalo to podle hráčů tak na 40% wr. Náš jediný Unicorn v ELC I can't EVEN... teamdmg, zmodral a zhebnul. Ale nakonec... Týpek ještě poděkoval za nějakou 5kill misi. Potěšilo.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    aspoň si od toho dáchnu, poslední dobou hlavně bitvy prohrávám na kvalitní spoluhráče
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    MONOTYPEK: ale to co popisuješ, je co se mi děje ve WoT
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    MONOTYPEK: tak to ne no, ještě se nabízí vadný kus modemu. Nebo něco na jejich (ips) infrastruktuře.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    GREW: jedu PC přes kabel. zkusím na laptopu tedy a vyloučit tuhle část.
    FELCARKILLER: mě to nevyhodí, prostě je to tak krátký výpadek, že mě většinou jen pošle o 100m jinam, takže aspoň teď klikám artynu, i když tam je to sranda taky :(
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MONOTYPEK: mam sice jinej modem, ale stejnyho isp a tak jednou za hodinu az dve mam takovej giga lag pocitove pul minuty, posledni dobou me to i vykopne ze serveru

vzhledem k tomu ze pozoruju i packet loss na discordu, tak to asi nebude jenom wotkem :-/
    GREW
    GREW --- ---
    MONOTYPEK: mam, jedu na ntb prez wifi a nic takovyho nepozoruju
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    EMPERROR: nerozumíš mi, mám výpadek sítě (červený křížek přes ikonu připojení) a z toho lag. spíš se ptám na ten modem a zkušenost s UPC, ale děkuji :)
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    MONOTYPEK: Tak dva týdny zpátky jsem měl a občas ještě mám, 500-600+ ping peaky, 0x - 5x za bitvu, zdálo se mi, že se to stávalo více u soustřelů, explozí... ...skoro bych řekl, že to je u WG, protože v běžném provozu vůbec nic. Sic teda úplně jiný poskytovatel, jiný typ připojení.

Případně zkus něco jako PingEhancer/Haste, jestli by to pro Tebe náhodou nemělo efekt...
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    ahoj, nemáte někdo zkušenosti s modemem COMPAL od UPC? mám dva dny a od instalace mám neustálé mikrovýpadky (3s max) připojení. v Chrome nebo běžném provozu to není tak často jako když zapnu tanky. to laguji i 5x během jedné bitvy. na UPC jsem volal, udělali jen reset a prý mě budou sledovat a v pondělí zavolají, ale že jim system eviduje jen výpadky delší minuty.

neba mě to tedy. někdo radu, zkušenost? díky
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    Tak konečně jebka T-34 Shielded doma a docela pěkná bitva na závěr, vzal jsem to hodně drze a agresivně coby top dog, procházelo mi to na pohodu, dokud nezbyli dvě rudé (WN8~200) VK3601H na jejich bázi a nesejmul mě jeden přes dvě křoví. Co už, určitě haxy xD xD xD
    Plus mě teda Solnakar připomněl, že bych si mohl dovyjet nízké mise pro comendationy - takže vlastně ještě LT-15_1 od boku :D
    EMPERROR
    EMPERROR --- ---
    GREW: Jo boti a dementi se po šesti letech dostali k desítkám xD
    GREW
    GREW --- ---
    Zda se mi to, nebo je posledni dobou hra plna idiotu, na tieru 8-10, ktery vubec netusej, co maj se svoji tridou tanku ve hre delat (a maj naprosto otresny statistiky), nebo uz nevedi co nudou s tema tankama delat (a maj vyborny statistiky)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam