• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOPIKWorld of Tanks
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    RALI: A má v reálu smysl cpát ten ten skill na ramování? Kontrolovaný náraz nebo tak nejak...
    RALI
    RALI --- ---
    KORKMAZ: tak zrovna na ramovani je to jak delany :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Po dlouhý době jsem to zapnul a svítí mi tam sleva na E50M asi 30%. Stojí to za to? Sice teda skoro vůbec nehraju a nehodlám ani začít (přičuchnul jsem ke skutečnýmu hraní, tedy PSku)

Sice je to další gigantická kráva, ale zdá se, že to má slušný motor, takže pokud to umí dobře ramovat, tak to byla vždy moje oblíbená taktika....no a proto bych to asi i koupil
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    oh shit, zpětně se omlouvám za mystifikaci... akorát tu včerejší newsku čtu a řikám si, jak jsem tu lhal :) tak teda jen ty zvolené slevy vydrží, ale ty by pak už měli být na neurčito
    RALI
    RALI --- ---
    SOLNAKAR: diky moc :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RALI: nenašel jsem, ale ani jsem to nečekal. O 1.4 jsem nenašel oficiální článek, jen odhady thřeba na daily bounce https://thedailybounce.net/world-of-tanks/world-of-tanks-update-1-4-possible-dates/

Jinak Kájíček potvrzuje, co píšu: http://forum.worldoftanks.eu/...dni-tyden-svatecni-operace/page__st__20__pid__16530791#entry16530791
    2SDPERCY
    2SDPERCY --- ---
    SICKBOY4000: Myslím že do 1.4. musíš řiči které vozidlo má být levné.
    Výzkum není potřeba já takto mám v stromě přichiostanou slevu na X a v té době jsme měl jen 8 když jsme jí vybral.
    RALI
    RALI --- ---
    SOLNAKAR: a kdy bude aktualizace 1.4?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SICKBOY4000: trřadiční WG bullshit překlad a nejednoznačné vyjádření. V EN to je "You can choose a vehicle for the discount until the release of Update 1.4. Those will be highlighted in the tech tree with a % icon. After the deadline, unassigned discounts will vanish."

Tj. bude to stejné, jako loni - do aktualizace 1.4 musíš vybrat, na které tanky chceš slevu, ale ta pak bude platit neomezeně, takže nemusíš je hned koupit a pravděpodobně je nemusíš mít ani vyzkoumané. Jenom slevy, které nepřidělíš na vozidlo propadnou.
    PAVEL1989
    PAVEL1989 --- ---
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    vostrej spoter tohle :-D

SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BIGEM: kamarád má pořád k dispozici slevy z minulýho roku, takže předpokládám, že to omezený neni... ale na 100% to nevim
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    WOJTYLA: to se dá, ale spíš hledám zajímavý sranda tanky, co bych si přidal do sbírky (s 55 míčema mě 750k nevytrhne ;) ). S cca 220 tankama v garáži se ale blbě hledají i ty zajímavý tanky, který bych ještě neměl. Další problém je, že nejsou posádky.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: do tieru 7 se to uplatní na tanky na kterejch když je prodáš nejvíc vyděláš... nekde se válí seznam a dá se na tom vydělat 750 000 kreditu
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BIGEM: sváteční operace jede do 14.1.2019 6:00, ale loni šlo slevy vybrat ještě o něco později. Verbování ženskejch zjevně není časově omezeno.

Spíš mím problém si vybrat na co ty slevy použít. Nekoupil jsem ještě ani low tier tanky, na keré jsem naklikal slevu loni a pokud fofrem nevydají nový strom, tak slevu na tX nemám ani na co uplatnit :D
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    prosim pekne do kdy musim vybrat/pouzit odmeny za level stromecku?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak takhle vyjebaná rakovina už to teda nebyla hodně dlouho

HOUH
    HOUH --- ---
    ja farmim staty cca s touhle sestavou.
    PS: 12t je s novym MM totalne OP, vcera dve bitvy na topu mezi tier 5 a 4 :D

WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ty arty mise na obj 260 mi zničej pověst! :-D

HOUH
    HOUH --- ---
    bohuzel se ani za prvni misto nic krome e-pen nedostava ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam