• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MTOChemtrails/Geoinzenyring/Klimaterorismus aneb Jak si objednat slunečný den
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: jasne prvni odkaz, ktery mi vypadl je zase nejaky jak vanocni stromecek blikajici konspiracni webicek :D

rense.com
    http://www.rense.com/
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: Mám práci. Myslel jsem, že jsem poskytl dost informací, abys to našel sám.

Let me google that for you
    http://lmgtfy.com/?q=secret+spraying+chemicals+over+population+without+their+knowledge

Skutečně to byl první odkaz,) Plus i ty další samozřejmě.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: a to mi neumis ten link nakopypastovat. tyhle konspiracni pristupy jsou fakt na hovno. UTFG umi napsat kazdej...
    //ale jo, uz mi to doslo, ale experimenty typu sireni syfla v guatemale nelze povazovat za praskovani lidi z letadel.
    GORG
    GORG --- ---
    Jakože ujetí paranoici, co věří, že i jejich stín je součástí konspirace, jsou sice úlet, ale takový ti seriozní ultimatní believeři v serioznost státu a reality schopni doslova nevidět ani, když nějaký stát oficiálně přizná, že prováděl práškování chemikálii na veřejnost bez vědomí veřejnosti, jsou jim dost podobní.
    Mně to přijde zajímavé téma jako takové. Nejen v tomhle případě, ale i případě jiných masivních (veřejných) tajemství. Jako je třeba MK ULTRA či mé oblíbené zkoušení účinku radiace na dětech.

Někomu přijde k smíchu storka o asasínech, co tě zabijou po aktivaci slovním kódem heslem (který jim třeba někdo zavolá na telefon)

Že tohle bylo řešeno u soudu, kde se soudili o konkrétní odškodnění, byly o tom natočeny i hollywood filmy s tématikou Manchurian kandidátů. To všechno bylo odtajněno, dokonce za to Clinton po letech veřejně omlouval všem obětem těhle experimentů. Vše je to černé na bílém... kdo ale nechce vědět, pro něj to bude neviditelné... zůstane pouze smích.. někomu jinému slzy.. případně celoživotní trauma a terapie, jak se zbavit hrůz, když vám někdo ubližuje na LSD. Ty lidi si prošli obdobnýma hrůzama jako oběti Mengeleho ale všichni se tváří, že se to nestalo, že nejsou důkazy.. ignorace je sladká.
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: Už jsem to tu linkoval. Doporučuju do google dát "secret spraying chemicals over population without their knowledge" imho jeden z prvních odkazů. Takhle nějak jsem to našel posledně.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: tak to dohledej a nalinkuj, protoze jedes klasicky konspiracni pristup "dokazte vy, ze ma fantasmagorie je nesmysl".
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: Přímá odpověď na tvou otázku je "konspirační teorie"? :)

To je jako debata:

A: "Kde mám auto?"

B: "Zaparkoval si ho v garáži."

A: "Nech si ty konspirační teorie!!! Jsou podstatnější věci k řešení. Jako třeba kde mám večeři?!"

B: "!!!!!"

Napíšu znovu. BBC odhalili oficiálně státem přiznané a dokumenty o konkrétních projektech černé na bílem podložené projekty, kde na populaci práškovali v utajení chemikálie.
    Tedy to, co skupina 70 vědců nebyla schopna odhalit (alespoň dle onoho článku), je otevřeně na denním světle dohledatelné kýmkoliv.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SKA_P: dobre delas, stala by se z tebe obycejna ovce, ktera travi den zabijenim sledovanim zkorumpovane CT . podivej se na mne jak jsem dopad. ucet na nyxu, debilni id...
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    VYHULENY_UFO: technet nectu, jen aeronet a fernet, ten piju
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SKA_P: ja zrovna o tomhle dihydrogenu cetl kdysi na technetu. technet, to je jako bbc preci.
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    VYHULENY_UFO: v oficialnich mediich se o tom clovek moc nedocte!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: konspiracni teorie si nech pro konspiratory. jsou mnohem horsi veci, ktery je potreba dneska vyresit. uprchlici, nzp, jednorazove detske plenky a tak...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SKA_P: promin, ale to uz je davno znama vec, vis kolik tahle latka rocne zabije lidi?
    SKA_P
    SKA_P --- ---
    dost me prekvapuje, ze se vubec nemluvi o tom, ze chemtrails obsahuji vysoce koncentrovane pary dihydrogenmonoxidu! kdyz vidim, co takhle silne korozivni substance dokaze s zelezem, tak by me zajimalo co to dela s nama :(
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: pak se jich zeptali, jestli se někdy setkali se sebemenšími důkazy o existenci tajného programu pro kropení veřejnosti chemikáliemi

Chemtrails je jen jakýsi laický pojem pro domnělé práškování chemikálií na veřejnost spojeným s contraily.

Ale když na to jdeme už vědecky, tak držme se citace, co měli údajně jako zadání: "důkazy existence tajného programu pro práškování chemikáliemi".

Těch najdeš dost. Možná jen blbě napsaný článek a ptali se jich jinak.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: linky. par clanku z BBC tu bylo, ale nic o tom, ze by dokazali existenci chemtrails...
    GORG
    GORG --- ---
    Ale ten rozdil je, ze to nebylo kazdy vecer trikrat ve zpravach pripominane po dobu nasledujicich 3 az 4 tydnu, jak je tomu u vetsiny jinych temat, co jsou "schvalena" gatekeepery mainstream medii.
    GORG
    GORG --- ---
    sranda je, ze jsem to tu nekde nedavno linkoval :)
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: BBC napriklad, v normalnich mediich to bylo
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: kde to bylo? nwo? svetkolemnas? aeronet? mas zdroje anebou jsou ti, kteri je vynesli mrtvi a nebo v rusku?

SKA_P: jo ja vim, globalin spiknuti, ktery ma za cil zamaskovat, ze lidstvo neexistuje a misto nej se vydavaji mimozemstani. ja jsem ufo, neco o tom vim, ale je to tak tajny, ze kdybych vam cokoliv prozradil, prijdou muzi v cernem a zavrou kazde id z nyxu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam