úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
RUTHAN
reference:
+14
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Vrsovice : 8 inzerát
sháním
Bydleni 1+1,1 + kk,2+kk 30-60m2 Vinohrady/Zivkov/Vrsovice
just bydleni, bez reseni zbytecnosti,
dam 3 000 za sprotredkovani.
Schanim bydleni Vinohrady/ zizkov/ Vrsovice jine lokace nenabizejte, serazeno podle preferenci.
Nejpozdeji od 1.1, ale drive by nevadilo, samozrejme v nejakyho rozumnych mezich, pristi tyden se stehovat nebudu.
Pozadavky:
- 1x nepruchozi pokoj, min. 16 m2 (zmerne a nenabizejte mensi)
- moznost slusne rychly net (16Mbit+, moznost se pripojit pres kabel od routeru, ten si rad natahnu))
- zadne problemy s elektrinou / vodou / topenim
- zadny prilisny otravny hluk (hlucny sousedi, slaby steny, hlucne kotle a tak.. potrebuju se v klidu vyspat)
- pracka, lednicka (jeden z techto vetsich kramu jsem si ochotny koupit), eventuelne jsem se schopny dohodnout, ze si tohle koupim a nechavam to v byte (odecte se z najmu)
- ne panelak, cihla ideal
- nemam zadny zvirata
- doma nekourim
- bydlet planuju sam, pokud by byla zmena, tak se pripadne dohodneme na zmene
- patro idealne 2-4, prizemi bych nerad, pokud nejde o nejaky rodiny dum, pudu nedavam
Co potesi, ale byt nemusi:
- vyhled do dvora, na nejaky ten strom
- nerozvrzana podlaha a nepopraskane zdi
- UPC net
- funkcni TV zasuvka
Cen do 12 000 i s poplatky, pokud se bojite, ze by poplatky byyi moc vysoky, tak jsem ochotny jit jeste do formatu 10500 + poplatky.
Zaloha / platba na 3 mesice dopredu neni problem. Muzu poslat kontakty na lidi z nyxu se kteryma sem bydlel jako referenci, ze vsechno bylo ok a s placenim nikdy nebyl problem. Samozrejme na to chci smlouvu.
Bez fotek me nekontaktujte, zajima me hodne i vyhled z okna (posouzeni hluku, uvedne rozmery vsech mistnosti.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam