úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ISCH
reference:
+62
všechny inzeráty uživatele
LCD steam deck
V podstatě se mi jenom válí doma, nevyužívám.
6500 CZK
sháním
razítka
Mám takový veselý problém - proto hledám nějakého ochotného doktora, popř. zručného falzifikátora.
Jde o to, že v bývalé práci jsme měli domluvu, že se tam občas stavím tenhle měsíc zaučit nového kolegu - a teď vytasili s tím, že na dny, kdy jsem tam nebyla, potřebují nějakou omluvenku.
Proto hledám buď někoho s razítkem doktorského charakteru (jde "jen" o to mi vysázet pár razítek, nemusí tam být parafa nic, nikdo to kontrolovat nebude a nikam dál to nejde, jen aby to bylo prostě založené v šanonu), nebo někoho, kdo dělá ve firmě vyrábějící razítka (zn. vymysleme si doktora a vyrobme jeho razítko) či někoho, kdo tuto záležitost dovede zfalšovat na PC.
Možnosti odměny jsou vskutku skromné - aktuálně jsem s to nabídnout dobrý pocit. Finanční odměnu bych byla s to poskytnout až po výlatě.
Jestli je tu nějaký dobrodruh, který by mi byl s to pomoci a já bych na něj pak všude mohla pět chválu - prosím pošta.
ISCH
---
---
13:17:32 27.8.2014
RENTACOOK
: Díky, vím, kdo zná mou situaci chápe, proč to dělám.
RENTACOOK
---
---
0:06:23 27.8.2014
no ja to vidim jako navadení na trestny čin v stadium pokusu :-) jinak razitku mužes si sam objednavat u nektery trafiky nebo u rafo treba v seifertova i po internet.Hodne štesty :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam