úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
JUSTIF
reference:
+10
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
masáží : 1 inzerát
nabízím
Víkend plný cvičení a masáží
V krásném podkrkonošském kraji se uskuteční od 12. do 14. září víkend plný cvičení na záda, šíje a jiné části těla. V ceně je jedna hluboce relaxační hodinová čínská masáž zad.
Můj učitel masáží organizuje Netradiční letní víkend 12. -14. 9. 2014 (já tam budu masírovat), kdybyste se někdo chtěl zúčastnit, napište nám. Už jsem jednou byl a takhle jsem si záda ještě neprotáhnul. :)
Připravili jsme pro Vás program zaměřený na podpůrná cvičení a masáže neposlušných zad, rukou, šíje a ostatních orgánů těla. K tomu nám poslouží prvky cviků Čchi-kung, jógy podle Iyengara, čínské masáže, Zdravá záda.
K osvěžení Vám pak bude lehká vegetariánská strava, která bude nejen vhodným doplňkem cvičení, ale i radou a doporučením Vaší příští kuchyně.
Místo konání: v okolí Staré Paky
Příjezd v pátek do 18 hodin, kdy začíná jóga podle iyengara, v 19 hodin se podává večeře .
V sobotu nás čeká ranní jógové dechové cvičení, v 11 hodin cvičení Zdravá záda a v 17 hodin posílíme Čchi-kungem sl ezinu, játra a ledviny.
V neděli Vás čeká ranní cvičení jógových ásán. Mezitím si budete užívat rukou masérů. Konec v neděli kolem 14 hodiny.
Ubytování na 2 lůžkových pokojích
Strava: vegetariánská – polopenze
Cena: 1850,-
Těší se na Vás Milena Raková, Petr Lacina, Vojta Soudný a Marie Žárská
další info tady:
http://navratsamiksobe.cz/seminareasetkaninanovopacku/nase-seminare/netradicni-jarni-vikend/
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam