• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAMSTERItalian Cars
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    HAMSTER: dik .) ..zkusim
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    PETJU: Měl jsi s náma jet do tý Imofy, v kabině tý 159ky, co tam byla vystavená, bys na Saaba hned zapomněl... :-D
    PETJU
    PETJU --- ---
    THRASHER: No je to krasavice, gratuluji! A diky za ty postrehy..hezky napsano.
    Ja ted jezdil Saab a chystam se koupit 9-5 Aero combi letos..zustavam verny znacce :)
    Ale rozhodne se netajim tim, ze 159 kombik se mi taky moc libi ;)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TOFI: nj, tak to je protože jich je málo
    TOFI
    TOFI --- ---
    Hadejte jaka jsou nekradenejsi auta v Cesku, myslite ze Audi? Chyba!
    ČSOB Pojišťovna: Aut se krade čím dál méně
    http://zpravy.kurzy.cz/263233-csob-pojistovna-aut-se-krade-cim-dal-mene/
    PETJU
    PETJU --- ---
    Alfa Romeo to kouzlo rozhodne ma.. vzdyt to ma vepsane ve jmene.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    Njn, ale jak jsem tam sedel v Brere, tak jsem si znovu uvedomil, ze si Alfu jednou musim poridit. Je to hrozne hezky, skvele se v tom sedi, materialy jsou moc prijemny, ale o nic z toho tam nejde. Alfa ma proste nejaky kouzlo. Snad se zadari a jedna 159 SW si ke me casem cestu najde...
    PETJU
    PETJU --- ---
    HAMSTER: Alfa 159 JE pekny auto..o tom zadna. Jen at si koupi neco na vymetani hmyzu z prednich svetel.. Je to sice velmi efektni ale vecne zasvineny :)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    PETJU: TRASHER rikal, ze dorazi i na nejaky srazy, takze snad neprozradim nic tajnyho, kdyz reknu, ze tu Alfu koupil. Je to 110kW 1.9 16V JTDm, v aute nic neklepe, motor bezi na diesel az neuveritelne hladce, jedina moje obava se tykala rizeni, ale to jeste zkontroluje nejakej servis... pekne auto...
    PETJU
    PETJU --- ---
    HAMSTER: Zapomnel jsi dodat, ze ma skvelej zvuk ;)
    PETJU
    PETJU --- ---
    Pane TRASHER.. jak jste dopadnul s tou alfou?
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    SWITCHMAN: Dneska mi kamarád napsal: "Tak u Alfy nevim, v Lybre s dvoutlacitkovym klicem muselo zmacknout u odemcenyho auta zamykani, pak vterinu pustit, pak nekolik vterin drzet, pak zase na vteriny pustit a zmacknout, a pak cvakl central. V Phedre se musi strcit klic do zapalovani, otocit a mackat zamceno, odemceno, a pak se chytil. Ale u Alfy fakt nevim"

Tak zkus... Phedra je společnej projekt s PSA, takže to bude spíš udělaný jako v Lybře...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    TOFI: Zas tak velký auto to taky není, imho tak akorát.... A hlavně je po velkým servise, což u Alfy není zanedbatelná položka (u 156 i 166) a majitel je zjevně nadšenec (nebo šílenec), protože používá jen originál díly a mění všechny náplně včas. Rozhodně stojí za to zajet se na ní kouknout...
    TOFI
    TOFI --- ---
    HAMSTER: ta 166 vypada luxusne, ze bych to vzal, jsem z Brna :-) je to na me ale trochu velky
    TOFI
    TOFI --- ---
    HAMSTER: Diky za info, mrknu na ty V6
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    Jo a kdyby někdo chtěl fakt pěknou Alfu za dobrý peníze, koukněte na tuhle 166:

www.FiatBravoklub.com | Server pro nadšence vozů Fiat Bravo
    http://www.fiatbravoklub.com/fiat/diskuze/index.php?msg_group=2&action=show&id=591841
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    TOFI: Není vidět žádnej tuning, takže teoreticky možná jo, ale chybí mi fotky interiéru a já bych doporučil spíš šestiválec. Čtyřválce Twin Spark jsou hodně citlivý na kvalitu oleje a 156ka s nima nepatří mezi nejspolehlivější auta. Říká se sice, že když přežijou 120.000km, už budou fungovat jen dobře, ale proč nekoupit V6? Můj tip je 2.5 V6, má 140kW, spotřeba ještě pořád není tak tragická a s šestiválcem bývá spojená i lepší výbava.

[ KINGFISHER @ VOLANT ~ PÁKA ~ PEDÁL: Řidičem čehokoliv - Tak co s tim KF ? ]

Zkus hledat na Alfáckých fórech, třeba alfisti.cz
    TOFI
    TOFI --- ---
    Co rikate na toto, je to dobrej kup?
    Osobní auto na prodej - Alfa Romeo 156 Original GTA Paket 724 625 261
    http://www.tipcar.cz/alfa/alfa-romeo-156-original-gta-paket-724-625-261-cz-8021225.html
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    SWITCHMAN: Tak údajně máš dát klíček do zapalování, otočit do polohy MAR a dlouze zmáčknout tlačítko, dokud se nezamknou zámky. Ale není to ověřená informace, tak nevím...
    4PTO
    4PTO --- ---
    a tenhle je taky zcela normální :) http://www.tuning.cz/a2022:alfa-romeo-gtv-bimotore/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam