úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SHEALA
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
zejména : 1 inzerát
použití : 1 inzerát
nabízím
tekutý sojový lecitin (široké spektrum použití zejména ve vegetariánské a veganské kuchyni)
ODPRODÁM tekutý sojový lecitin (široké spektrum použití zejména ve vegetariánské a veganské kuchyni). Mám velké balení které určitě nejsem schopna spotřebovat. Cena je 90.-/L a trvanlivost 9 měsíců
Moje kamarádka, fitness trenérka prodává tekutý sojový lecitin,
z tohoto zdroje
http://www.4fitness.cz/vyhodna-baleni-naplne/sojovy-lecitin-tekuty-6l-549-kc-liquid-lecithin-p-335/
původ doloží fakturou od prodejce. Belgický Lecitin tekutý - 6l balení Lecitinu za cenu 549 Kč
Tekutý lecitin 68 % belgický v IP kvalitě ( identity preserved) se používá zejména při výrobě belgických pralinek a čokolády. Lecitin je díky barvě možné využít jako náhradu žloutků v pečivu - 1lžíce = 2 žloutky. Díky příznivé ceně ušetří vaše peněženka. Rostlinný Lecitin je vhodnými zejména pro veganskou kuchyni.
Další známá využití tekutého Lecitinu:
Lecitin k čištění pleti pleťovými maskami. Lecitinu v oleji odstraňuje prskání. Lecitin do náhrada másla do pokrmů těst a koláčů. Lecitinem docílíte atraktivní žlutavé barvy pokrmu a dodáte zajímavou chuť.
Pro péči o pleť. Oproti pevnému Lecitinu se tekutý Lecitin hodí pro přípravu pleťových masek. Kůže zůstává dlouho vláčná.
tekutý Lecitin:
výroba čokolády
pleťové masky
veganská kuchyně
pečivo, pečení
tekutý Lecitin je v IP kvalitě GMO FREE
Složení:
Lecitin 68% GMO-free IP kvalita
Datum minimální trvanlivosti výrobku je 12 měsíců od data výroby.
Po otevření spotřebujte nejpozději do 9 měsíců.
NA_PYCZU
---
---
7:27:45 12.9.2014
Ahoj, tak kdyby to bylo možný, tak bych si nějakým způsobem litříček vzala, myslíš, že bys mi ho poslala třeba ve 2 půllitrových petkách do Prahy?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam