úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
71538
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Pomoc : 2 inzerát
nabízím
Pomoc s šířením informace - Lumion
Máme trochu personální problémy a nestíháme dostatečně rychle a efektivně oslovovat zákazníky s novou věcí. Proto, pokud máte známé v některém z oborů stavebnictví, architektury a designu a můžete im předat informaci o novém SW, tak pokračujte na popis..
Máme trochu personální problémy a nestíháme (jak by jsme si představovali) oslovovat zákazníky s novým programem, který je zásadní novinkou na poli vizualizací. Proto, pokud máte známé v některém z oborů stavebnictví, architektury, zahradní architektury a designu, pracující v projekčních kancelářích, architektonických ateliérech, případně mají developerské firmy nebo realitky a musí řešit nějakou formou vizualizace, předejte jim informaci. Informaci, že existuje program Lumion, kontakt na nás (lumiartsoft) a předejte informaci i mě, že něco takového přeběhlo a dostanete odměnu 5% z pořizovací ceny programu. Reference od známého je většinou lepší, než náhodný mail a nám se vyplatí, takže za ní bez problémů zaplatíme.
Program je novinka, pracuje výhradně na grafickém procesoru a je tak mnohem rychlejší než programy fungující na GPU nebo používající nějakou podporu grafické karty. Hlavní gró programu je v jeho jednoduchosti a v tom, že render vidí člověk hned před sebou, nemusí na nic čekat, protože render vidí rovnou při tvorbě. Další věcí je, že se snaží i vynechat potřebu dalších úprav post-renderu. Více informací naleznete na stránkách našich www.lumion3d.cz, ještě více na stránkách výrobce www.lumion3d.com a dále z videií na youtube, vimeu, facebooku, google + atd.
Prosím jen jasně napsat komu byla informace předána, zavedu si údaj do databáze a pokud se mi někdo ozve s dotazy a následnou objednávkou po vašem kontaktování, nebo pošle přímo objednávku, podle databáze si vás vyhledám a kontaktuju kvůli odměně za zprostředkování.
Možnosti a ceny dopravy
elektronicky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam