• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    Vyměnil jsem na lumii820 paměťovku a fotky mi přestaly zobrazovat složky s uloženýma obrázkama. Storyteller je vidí. Dá se tenhle problém nějak řešit? U storytelleru si můžu vybrat, co všechno má zobrazovat, ale u fotek žádné takovéhle nastavení není.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BOHDAN: já to dělám tak, že udělám zálohu všeho na OneDrive, factory reset, update, restore z OneDrive. Na 8GB Lumii 640 to funguje, důležitý je po factory resetu neobnovovat tu záloh,u ale obnovit ji až po tom updatu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    STARE_CASY: Mapy.cz se již velmi brzo dočkají major updatu, stay tuned ;)
    BOHDAN
    BOHDAN --- ---
    Ahoj nesnažil jste se náhodou aktualizovat Lumii 550 na 10586.29 s větším úspěchem než já?
    Dostal jsme se jen do fáze že mi to napíše že nemam dost místa ale před tím jsem dělal reset na tovární nastavení takže mi příjde zvláštní že bych to měl stahovan na SD kartu?
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    NECROMAN: já vím, že jsem hnusnej a nevděčnej rejpal, ale zrovna u aplikací seznamu jsem se nesetkal zrovna s tím, že by se uživatelské návrhy nějak intenzivně realizovaly. Například aplikace mapy.cz má z uživatelského pohledu minimum změn, plánování trasy je nešťastně řešené stále stejně (oproti webové verzi nelze u pěších tras měnit volbu turistických tras, trasy z batůžku už nelze nijak upravit, což by se v terénu často hodilo apod.). Návrh jsem posílal na oficiální adresu, zkusil jsem to propašovat i tudy, výsledek je čistá nula. K rychlosti je pak výmluvné, že poslední aktualizace je z 6. 11. 2015. Ale snad to ti dva vývojáři pro W10 UWP vytrhnou a začne se něco dít.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    V Seznam.cz aktuálně sháníme 2 vývojáře pro Windows Store platformu (VS2015/C#/XAML) - v únoru budeme začínat nový/první Windows 10 UWP projekt na telefony i tablety a bude to hodně zajímavá věc.
    Jedná se o práci v centru Prahy a na rozdíl od různých zaměstnání, které se rovnají údržbě zastaralých systémů v korporátech nebo pro zahraniční zákazníky, čímž jsem si také prošel, je u vývoje mobilních aplikací super to, že vaší aplikaci budou reálně používat lidé v ČR. Budou vám psát nápady na zlepšení a tyto nápady se často velmi rychle zapracují a dodají uživatelům.
    Detaily mohu poslat když tak do pošty, a nebo máme nabídku pozice zde.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    GILDARIUS: Jedu Insider Preview na 640 už tak 2-3 měsíce (od chvíle, kdy oznámili, že tenhle build už je asi to, co by rádi poslali ven a jen to chtějí otestovat). Ze začátku to ještě mělo problémy, občas třeba padaly i základní aplikace jako Zasílání zpráv nebo Kamera, ale v poslední době to už nějak nepozoruju. Asi to nějaký z posledních updatů napravil.

    Pořád se mi tedy stává, že nějaká aplikace spadne, protože si nepohlídá paměť. Ale je vidět, že to už je problém aplikace (což tedy u těch zpráv a kamery mohlo být taky, jejich updatů bylo taky pár). Třeba Baconit zrovna tenhle týden prošel velkým updatem, kdy se autor zaměřil právě na tohle a je to hodně znát. Stejně tak třeba 9Gag aplikace mi spolehlivě spadne, když chci uložit moc velký obrázek. To se prostě musí polepšit autoři aplikací, ale samotný systém mi přijde už použitelný a normálně svižný na té 640.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    NECROMAN: tak schválně jak dlouho to bude u nas :) má cenu si tu aktualizaci instalovat? Přijde mi že u tý mý se dost zhoršila výdrž baterie, tak jestli se to u 10 ještě víc nezhorší :(
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    T-Mobile Poland uvolnil W10 update pro Lumii 640
    T-Mobile Poland start rolling out the Windows 10 Mobile upgrade to the Lumia 640 - WMPoweruser
    http://wmpoweruser.com/...e-poland-start-rolling-out-the-windows-10-mobile-upgrade-to-the-lumia-640/
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    SHMADE: Hm aha, tak... ono vypadá že to blbe skoro všem na WP8.1 ne? :) To by dle mě stálo za to se tim trošku zabejvat...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    NECROMAN: vestavěného klienta - používám hotmail.com a firemní exchange
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    CERMINEK: myslis Email.cz appku, nebo toho vestaveneho klienta?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj, narazil jsem u WP na drobnost, která mě čím dál více irituje. Když odpovídám na email z telefonu, tak telefon nepřidá mezeru za "RE:" a Outlook ano. Mám to pak rozhozené a v PC nevidím celé vlákno zpráv. Problém je, že nikde nenacházím možnost změny nastavení. Nemáte s tím někdo zkušenost, jak to změnit? Díky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NECROMAN: Lumia 640 DualSim, Windows 10.0.10586.36 bez problému
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    STEMBUS: NECROMAN: Děje se mi to samé lumia 640...
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Surface Phone & 2016 Lumia flagships with Snapdragon 820 under testing
    http://www.nokiapoweruser.com/...but-2016-lumia-flagships-with-snapdragon-820-already-under-testing/
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    S_TU_DN_A: tak to by to prvni zminene melo umet.
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    MOPIK: potrebuji do toho vlozit podklad turisticke mapy a gpx. treba nyni jedu do alp a kdyby byl snim na freeridu udelam si trasu dle vrstevnic na počitači a do mobilu nahraju trasu.
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    S_TU_DN_A: zalezi co presne od toho cekas , ja sveho casu pouzival : https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/hike-bike/9nblggh0cb9x ale https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/outdoor-navigation/9nblggh181w2 taky nevypada spatne uplne , nevim jake mapy umi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam