úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
HANDS_UP
Zatím žádné reference.
nabízím
jurta
prodám jurtu pro velký zájem adolescentů a málo informovaných úřednic (neberte to prosím nijak zle, ale je to pravda :) sem dávám inzerát v trošku změněné podobě ještě jednou průměr je šest metrů, výška stěn 170cm, dveře jsou dvoukřídlé 80cm široké, výška stropu u koruny je tři metry, průměr koruny 160cm. stěnové segmenty jsou čtyři a jsou totožné dveře jsou masivní těžké a kvůli snažší přepravě rozebíratelné konstrukce křídel dveří je z modřínu, futro z jasanu, pouze výplně jsou smrk na fotografiích je jurta v bílém natřena přírodním vodou ředitelným exterierovým lakem a čirým přirodním olejem. na dveřích je bezpečnostní rozvorový zámek cisa ( ne pro jeho velikost, funkci by splnil určitě i klasický zámek) je tam proto že z venku není nic jen dirka pro klíč, neruší tak klikou v prostoru či kusem něčeho v ploše dveří. tato varianta je oděna do vnější plachtoviny ba/pes 500g/m ve spešl ripstop provedení, součástí je i vnitřní ba 200g/m. obě plachtoviny jsou šité na evropské poměry atipickým způsobem a oto jsou i dražší. součástí je i podlahová plachtovina, okapní pás, korunní plachtoviny letní, zimní a lana. součástí není izolace, ta se dá řešit mnoha způsoby s mnoha zozdílnými chtěnými i nechtěnými vlastnostmi o různých cenách. cena jurty v bílém (konstrukce a plachtoviny) je 140 000kč na dalších fotografiích je ještě jedna varianta téže jurty jen jde o konstrukci bez zámku a povrchové úpravy, kterou si můžete doladit podle svých představ a možností. cena za konstrukci je 60 000kč ( s barvou, zámkem, plachtovinou evropského střihu a s nejlevnější a nejfunkčnější izolací se můžete vejít do sto tisíc ) pokud budete mít zájem nebo nějaký doplnující dotaz kontaktujte mne na cajovnanamytince@seznam.cz mějte se krásně aleš
Možnosti a ceny dopravy
po domluvě
SMOULINKA
---
---
19:45:26 1.2.2016
Ahoj, platí ještě nabídka?
SHIKMO_OCHKA
---
---
21:49:31 23.7.2015
Ahoj, mám kamaráda, který má velký zájem si pořídit jurtu :) Prosím o zaslání emailu a nebo telefonního čísla, aby se mohl kamarád ozvat a domluvit se případně na koupi.
Díky,
Shikmo_ochka
ZVIERA
---
---
15:03:06 25.4.2015
Krása :D Teď na ni nemám, ale chtěla jsem alespoň vyjádřit nadšení ;)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam