úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SUBJECTIV
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
shání : 2 inzerát
nabízím
kapela Saiga shání oře!
type: brigade-work / one-time job
AKUT! Někoho s dodávkou/mikráčem na kratičkou tour s vyhulenou kapelou.
Zn. bude to pecka.
Ahoj! Akutně sháním někoho s mikrobusem menší dodávkou aby s náma jel na pětidenní turné po republice !!
mezi 28.10. a 2.11. plánujeme krátkou tour s kapelou kámošů Saiga ( bandzone.cz/saiga ). Měli jsme jet vlastním autem, ale to se teď porouchalo a tak akutně sháníme nějakýho fajn blázna, co by jel s námi!
Je nás celkem 5 (3xkapela, 1xmanažer/druhý řidič, 1xbedňák/kamera/video), vezeme jen nástroje (2x kytara, činely, jedno kombo, ale žádný náklad!). Bude to neskutečná prdel, je to naše první tour a bude to zážitek.
Plán: 28.10. navečer do Ostravy, tam nás provede můj dobrej kamarád, zahulíme, popijeme, poklábosíme a pokocháme se industriální Ostravou.
29.10. večer hrajeme v Ostravě se Stoned Jesus (super ukrajinskej stoner) a dorazí druhá zpřátelená kapela z českýho krumlova- Lambda
http://lambdaband.bandcamp.com
. Ta pojede celou cestu s náma v druhym autě.
30.10. hrajeme v Olomouci
31.10. hrajeme v Brně
1.11. hrajeme v Třebíči
a 2.11. pak v Praze spolu s řeckýma 1000mods (taky moc pěkná věc!)
Co je zaručený : 1x teplý jídlo denně, nocleh, kocnerty, hulení, nějaký to pivko, benzin.
Na zbytku bychom se domluvili... jsme chudý, ale něco dáme dohromady / naturálie / revanše spojený s aktivitama kolektivu /-\ sdbs (lupeny na fesťáky, akce,...).
Bude to zároveň skvělej způsob jak si zkusit tenhle rockenrollovej život na kolech - mám spoustu kontaktů v oboru a sám se chystám jezdit se zahraničníma kapelama po Evropě, což je už výdělečnější i zajímavější. Pokud se řidič osvědčí jako v pohodě týpek a všechno to pošlape, budoucí spolupráce bude nasnadě!
hoří to, pište prosím! dík!
kvalita zážitku zaručena! :)
Možnosti a ceny dopravy
Cena dohodou, samozřejmě čím levnější tím lepší :)
LILLIEN
---
---
20:36:52 17.10.2014
[
LOOKING FOR WORK
SHÁNÍM PRÁCI
: VW bus, transporter / Praha ]
[
LOOKING FOR WORK
SHÁNÍM PRÁCI
: Doprava přeprava po ČR a Praze / Praha ]