úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
BIHARYS
reference:
+28
/
-1
nabízím
Antištěk - opatření proti psímu štěkání (zn. Conrad)
Ultrazvukové zařízení reagující na psí štěkot automaticky, nebo ho lze aktivovat pomocí dálkového ovladače. Zvuková frekvence na 26 kHz, dosah 92 m 120db. Včetně napájení do sítě a baterie 9V.
Prodávám přístroj k eliminaci psího štěkání - je to šetrný způsob (na rozdíl od elektronických obojků), jak odnaučit vašeho miláčka štěkat. Funguje dokonce i když je pes doma sám (citlivý senzor zvuku). Přístroj stačí umístit např. na stěnu, kde se psisko vyskytuje (dosah je ale 92 m), je napájen ze sítě, nebo lze i na baterii 9V (např. venku, kde není zdroj). Přístroj vydává lidskému uchu téměř neslyšitelný zvuk (podobné je to s psí píšťalkou), jehož frekvenční rozsah je slyšitelný pro psy. Ideální je, když si s tímto zvukem pes spojí např. to, když ho okamžitě po zaznění tohoto zvuku jdete pokárat. Velice se mi osvědčilo dálkové ovládání, které jsem měl v ložnici na stolku a jakmile jsem postřehl, že pes začíná štěkat, na dálku jsem mu tam hvízdnul a byl klid. Přístroj vydává ultrazvukové pískání ale i slyšitelný alarm.
Obsah balení: senzorický přístroj ultrazvukového pískání nebo slyšitelný alarm, adaptér s dlouhou šňůrou, baterii 9V, dálkové ovládání na manuální aktivaci vše v originálním balení s českým manuálem. Pořízovací cena byla 1046,- Kč.
V případě zájmu mi napište nebo zavolejte. Osobní předání v Praze, nebo pošlu poštou (+59,- za balík).
T: 725 32 77 57
E: biharys@seznam.cz
Možnosti a ceny dopravy
hotově, osobní předání v Praze
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam