úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SKAMANIK
reference:
+2
nabízím
Tvorba komunitního webu
type: brigade-work / one-time job
Hledám někoho, kdo mi pomůže vytvořit komunitní web. Ideálně na bázi wordpressu či něčeho podobného
Hledám někoho, kdo mi pomůže vytvořit komunitní web. Ideálně na bázi wordpressu či něčeho podobného.
Mám doménu a hosting a rád bych na tom webu spustil něco jako komunitní web – místo pro setkávání lidí se stejným zájmem, sdílení materiálů, zkušeností atd. Je to výsledek jednoho mezinrodního projektu/tréninku co jsme dělali a rád bych vytvořil nějaký místo pro lidi, kteří se ho zúčastnili a chtějí spolu zůstat v kontaktu. Chtěl bych tam mít třeba rozdělení témat podle vláken, místo pro nahrávání různých materiálů ke stažení atd. Jinak ta stránka by měla 2 části – jedna by sloužila pro veřejnost, kam se dávali různý články k tématu, pozvánky na školení atd. a druhá část by byla ta komunitní – privátní sekce. A ta mi přijde nejdůležitější.
Přemýšlel jsem, že bych to asi rád postavil na wordpressu nebo wixu nebo něčem podobném, abych si to pak mohl sám spravovat. Ale nebráním se jiným možnostem. Důležitý pro mě je, aby to byla jak klasická statická stránka plus nějaké privátní komunitní forum. Nemám ale moc ponětí, jaké jsou různé možnosti. Uvítal bych i osobní setkání, kde by jsme mohli probrat různé možnosti.
Co se týče financí, tak jde o neziskový projekt, takže nemůžu slíbit víc jak 1000-2000 Kč.
Pokud máte zájem, napište mi prosím do pošty společně s nějakou představou jak byste ten web postavili.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam