• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANYSEKLOUNY krasne severoceske mestecko + sirokodaleke okoli :)))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: a co chudinky kyticky.... ty netrpi, kdyz je nekdo rve ze zeme a cpe si je do chrtanu? :D
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    AYOS: já neřikam, že by moh vyhynout. Já řikam, že to prostě je přirozenost člověka. Jako učit krávu žrát králiky.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MADDOG: to si pis, ze vikendy si uzivame... jen ted nemuzu sehnat blbce, co mi sestriha tech 3.5G videi... :)

PS: Saab je pomalej ;-)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    Hippie klub :)

AYOS: a myslíš, že kdyby lidi viděli, jak se k nim dostává zelenina, nebo jak se připravujou mléčný výrobky, alkohol, limonády... tak by to jedli/pili? Samořejmě že by to jedli. To mi nepřijde jako moc rozumnej argument tohleto.

Jinak s tebou souhlasim, že je to na každym, ať se třeba postaví na hlavu. Ale osobně tomu nebudu nikdy rozumnět. Beru, že bojujou lidi za lepší podmínky zvířat, o tom žádná. Ale nežrat maso, protože tim něco zabíjim.. Ech! Prostě sme se tak narodili, tak co? Bez masa by člověk vyhynul, tak moc těm etickejm důvodum zkrátka nerozumim. Chápu, že to někdo nejí, protože mu to nechutná, ale udělat si z toho životní poslaní mi přijde mimo. Něco jako kdybych přestal jíst zeleninu a dělal ve sklípku posezení pro masožrouty :)))
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    AYOS: ..hezky dlouhy prispevek, musel zabrat nejaky cas...takze je slusnosti zareagovat ;) ... problem je v tom ze jako cloveka ktery osm let maso nejedl, tim padem se musel chca nechce seznamit se skladbou stravy tak aby to jeho organizsmus ustal a ani ted ho nema casto v jidelnicku me uplne nanapada jak reagovat na tenhle zpusob argumentace, tak abychom zbytecne nestaceli cas ani na jedne strane...predpokladam ze jsme oba uz podobnych debat zazili dost ;)...kazdopadne dekuji za osvetleni, priznam ze s etickeho pohledu jsem se na to nikdy nedival,ze ...beru stravu spise jako fukcni nutnost k provozu sveho biostrojecku nez jako prostor k vyjadreni nazoru ;) ...no ale k tematu... moje poznamka smerovala spis k me vlastni zavislosti na vozech SAAB a jejich fanatickemu prosazovani ....takze spis to bylo rypnuti mym smerem, pro ty co me znaji osobne ....a uvod k poprani pondelniho rana :))
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ...jeste se vratim k te debate o strave...vzdy me fascinovalo jak jedna skupina lidi ma potrebu presvedsit ukazat te druhe cestu a to ze je jeji cesta je ta zajimavejsi,zdravejsi,prinosnejsi ..(doplnit podle potreby) ...:)) ..a k tomu bych chtel rict asi tolik ..ja to nedelam a nezapomente ze jina automobilka nez SAAB nexistuje, je nejzajimavejsi, nejprinosnejsi ...nejrychlejsi .... a ja bych to uz taky asi nemel hulit :)

...preji vsem krasne pondelni rano a verim ze jste si weekend prijemne uzili :))
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: zato ty bys moh začít :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMFC: no jasne... a ty uz to nehul :-)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    DANYSEK: takže žereš hovna...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    IWF: zeleninu mam rad... zejmena tu, ktera projde prasetem... :)
    IWF
    IWF --- ---
    ADAMFC: jak pise ayos, neslo o nejake presvedcovani lidi, aby nejedli to co jedi, ale o to aby jsme ukazali, ze veganska strava neni jen zelenina, ale plnohodnotna alternativni strava...
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    IWF: jako co byl důvod vaší akce? Přesvědčit lidi, co jedi normálně, aby začali jíst nenormálně? :)
    IWF
    IWF --- ---
    MADDOG: taky bych tuhle debatu uz uzavrela a priznam se, ze s tou urovni to byla z me strany trochu provokace ;)
    ADAMFC: tys ve svem prispevku vyzdvihl presny duvod nasi akce a nema ho cenu ani komentovat, to je zas pro jiny auditko :)
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    IWF: veganskej dlabanec pro člověka, kterej nežere vůbec zelenina by znamenalo pramalej gastronomickej zážitek. Navíc to mam trochu z ruky poslední dobou.
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    IWF: ...podobnou zkusenost nemam, o me tam zatim bylo vzdy dobre postarano:)

..ale jo, docela bych sel ochutnat, ale promin po "pokud sklep neni pod vasi uroven" ...si myslim ze dal pokracovat v tehle debate je zbytecne, a na sklipek si radeji necham deset let stare vzpominky....a nekdy se u salku caje zamyslim nad slovem alternativni a "jiny klub pro jine lidi" ;)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    ADAMFC: ...prave, pokud si dovolim srovnavat v ramci Loun ...tak je to dobre vedenej podnik, kde se da i prijemne zakalit a nemusim se bat o cigarety na stole....obrazne receno :) ...ale urcite bych ho nenazval snobackym nebo radoby-nobl :) ...zaskocit treba muze Hubertka nebo Moak, coz je mimochodem moje velmi oblibena kavarna :) ...ale proc dejavu ? ....zrejme uz jsem moc starej pes :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    IWF: kdyz jsme se onehda snazil dostat do gettitonu, personal mi odmitl vydat klubovou karticku, od te doby se urcite spousta veci zmenila, ale nejak nemam potrebu to overovat :)

a v deja-vu jsme nikdy necekal na drink dyl jak 2 minuty :)
    IWF
    IWF --- ---
    MADDOG: jo tak tim se to rozhodne pozna ...
    nemyslim si, že v klubu/baru ve kterym cekas 15 min na piti (ne drink) funguje vse tak jak ma, ve kterym je domluvena akce s dobou trvani do 4.hod, prijde majitelka v 1 hod. a vykope te?? a to se jednalo o firemni chlastacku (cca 10 lidi)...
    ale je fajn, ze se vam tam libi :)
    jednoduse ne kazdej bar je pro kazdyho a pro me dejavu i shark ;), je jak rekl adam: "jiny klub pro jine lidi!" a ja si vystacim s tim jednim.

a vubec prijdte dnes na veganskej dlabanec a muzem o tom pokecat osobne. pokud tedy sklep neni pod vasi uroven
    ADAMFC:
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    MADDOG: taky nechápu. Ale tenhle názor už sem od pár lidí zaslech. Například ve větě: "Hm, tak tady je to snobácký, jdem do pořádný hospody, kde sou normální lidi - směr Shark"
    Holt někomu nepřijde normální chodit do hospody, kde se dělaj drinky, je tam čisto a pingl neni nafrklej :)
    MADDOG
    MADDOG --- ---
    .... co presne je na deja-vu radoby nobl? :) ... to ze vse funguje jak ma?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam