úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KRTEKK420
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Samostatný : 1 inzerát
sháním
Samostatný pokoj/spolubydlení v Praze, 4-5tis.
Zdravím,
jsem studentem 1. ročníku VŠ a v současné době sháním spolubydlení/pronájem samostatného pokoje, nejlépe kolem 4, maximálně však 5 tisíc měsíčně. Víc info o mne v podrobném popisu:)
- Studuji prvním rokem na ČZU a v současné době hledám možnosti finančně přístupného, přesto však vyhovujícího ubytování. Vzhledem ke studijnímu vytížení bych nerad přecenil své schopnosti a rád bych se s měsíčním nájmem, včetně žádoucích poplatků pohyboval kolem 4, maximálně 5 tisíc korun.
- Povahově jsem spíše introvert, spolubydlení s někým, koho neznám se trochu obávám.:X Z tohoto důvodu bych nejvíc preferoval samostatný pokoj, který by mi poskytl dostatek soukromí. Jsem však naprosto nekonfliktní typ, myslím že dostatečně přizpůsobivý a tolerantní. Sice kuřák, nicméně vychovaný a zvyklý v nekuřácké domácnosti. Přístup kamkoliv na terasu nebo balkon by pro mne byl ideální:) Zařídil bych se však určitě i bez něj. Bez domácích mazlíčků, ovšem s kladným vztahem ke zvířatům. Z osobnější stránky - určitě bych si rozuměl s každým weed-friendly spolubydlícím:)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam