úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
KRTEKK420
Zatím žádné reference.
sháním
Samostatný pokoj/spolubydlení v Praze, 4-5tis.
Zdravím,
jsem studentem 1. ročníku VŠ a v současné době sháním spolubydlení/pronájem samostatného pokoje, nejlépe kolem 4, maximálně však 5 tisíc měsíčně. Víc info o mne v podrobném popisu:)
- Studuji prvním rokem na ČZU a v současné době hledám možnosti finančně přístupného, přesto však vyhovujícího ubytování. Vzhledem ke studijnímu vytížení bych nerad přecenil své schopnosti a rád bych se s měsíčním nájmem, včetně žádoucích poplatků pohyboval kolem 4, maximálně 5 tisíc korun.
- Povahově jsem spíše introvert, spolubydlení s někým, koho neznám se trochu obávám.:X Z tohoto důvodu bych nejvíc preferoval samostatný pokoj, který by mi poskytl dostatek soukromí. Jsem však naprosto nekonfliktní typ, myslím že dostatečně přizpůsobivý a tolerantní. Sice kuřák, nicméně vychovaný a zvyklý v nekuřácké domácnosti. Přístup kamkoliv na terasu nebo balkon by pro mne byl ideální:) Zařídil bych se však určitě i bez něj. Bez domácích mazlíčků, ovšem s kladným vztahem ke zvířatům. Z osobnější stránky - určitě bych si rozuměl s každým weed-friendly spolubydlícím:)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam