úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
JANITA
reference:
+9
nabízím
Spolubydleni na Letne v byte 2+1 Milady Horakove
Nabizim spolubydleni v krasnem a utulnem byte na Letne, zast.Kamenicka. Hledam nekoho spolehliveho, kdo nebude kazdy den delat mejdan a komu nevadi psi, protoze ja jednoho mam. :)
Nabizim ke spolubydleni krasny velky byt na Letne, po rekonstrukci v r.2008. Nova velka kuchyn (kdo rad vari, obzvlaste oceni), dva pokoje s vysokymi stropy a parketami (21m2), okna do klidne ulice, koupelna, zachod, ulozny prostor na chodbe. Pokoj je nevybaveny. Ostatni zakladni vybaveni v byte je nebo v nejblizsi dobe bude... (sporak, trouba, lednicka, mycka je, pracku teprve budu kupovat).
Najem 4750,- + poplatky 570,-/os. + 1250 elektrina (v byte jsou primotopy). Internet zatim nepotrebuji, po domluve samozrejme mozno zridit. :) Vratna kauce 9500,- (2 najmy) nebo po domluve. K nastehovani ihned, nejpozdeji k 1.1.2015.
Nejlepe domluvit si prohlidku a videt na vlastni oci. Dalsi info v poste.
ZNAJ
---
---
8:40:40 19.12.2014
Ahoj, slo by se kouknout na pokoj k najmu? Celkem by me zajimalo. Díky Jitka
JANITA
---
---
18:27:03 12.12.2014
Ahoj, kocourka určitě ne-e... já jsem alergická a Sana by ho asi porychtovala.. omlouvám se!
Hodně štěstí při hledání. Jani
ROMAN88
---
---
19:52:02 11.12.2014
Ahoj,
zajímají mě podrobnosti. Jaký je to pes? Mám totiž malýho ročního kocourka, tak jestli by se snesli vzíjemně. Jinak bych se rád přišel podívat na prohlídku, pokud by to šlo v týdnu 15.-18.12. Já jsem 26-pracující.
Díky za odpověď
Roman
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam