úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ANICKA
reference:
+5
/
-1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
tablet : 2 inzerát
800 : 4 inzerát
Uplne : 5 inzerát
nabízím
Uplne novy, nerozbaleny Wobenzym DRG 800 tablet
Nabizim uplne nove, nerozbalene baleni Wobenzym 800 tablet. Nevhodny darek.
Pouze 1900,-, sleva 600 Kc!
http://imunita.heureka.cz/wobenzym-drg-800-tablet/specifikace/#section
Nabizim uplne nove, nerozbalene baleni Wobenzym 800 tablet. Mela jsem ho mit na podporu lecby zanetu, ale nakonec jsem nevyuzila, zanet se nastesti nevratil...) "Wobenzym je lék obsahující enzymy, které příznivě ovlivňují imunitu a zánět (akutní, recidivující i chronický). Při užívání Wobenzymu se také rychleji vstřebávají otoky, krevní podlitiny a krevní výrony, ustupuje bolest. Obecně urychluje hojení. Wobenzym je proto vhodný jako podpůrná léčba při nejrůznějších zánětech. Urychluje průběh zánětu a zmírňuje jeho následky, tlumí chorobné projevy způsobené škodlivými imunokomplexy vznikajícími v důsledku protilátkových reakcí. Produkty látkové výměny lidskému tělu škodlivé a odumřelý tkáňový materiál jsou urychleně odbourávány. Wobenzym je možno použít např. při zánětech dýchacích cest a močových cest, gynekologických zánětech, zánětech prostaty, zánětech povrchových žil (včetně hemoroidů). Hodí se také pro bolesti a otoky spojené s úrazy, stavy po operacích (včetně zákroků v oblasti stomatologie a plastické chirurgie). Pomáhá i při zánětlivých aktivacích degenerativního postižení kloubů (artróza) a dalších zánětech pohybového aparátu. Je vhodnou alternativou pro osoby, které nesnášejí nesteroidní analgetika. Wobenzym je také vhodný tam, kde je z nejrůznějších příčin porušena lymfatická drenáž a vzniká lymfedém."
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam