• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAATHAminimalismus v haute couture a modnich retezcich
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    a co vy na tuhle slideshow?
    Minimalism: Fashion Trend on VOGUE.COM (Vogue.com UK)
    http://www.vogue.co.uk/fashion/trends/2010-11-autumn-winter/new-minimalism/gallery#

btw. re. ty ruzne minimal 'peacoats' ala COS. moje automaticka vizualni asociace je twiggy v tomto kabate. co na to ale slovanstejsi typy a tyhle strihy? obdobne ty 'boxy' topy - pokud je pro zenu uzky pas silna stranka, je to vyzva .-]
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jil Sander RTW 2012
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    KAATHA: welcome .-)

bavily jsme se s KAAT i o dalsich dilcich tematech - 'minimalisticky satnik' (z meho pohledu jak ve smyslu kvantity, tak i z uhlu pohledu, tedy pristupu k vytvareni odevu v haute couture i v tom, co vidime kolem sebe v realu. dalsi keywords jsou 'capsule wardrobe', dal pro me osobne vyjadreni skrze 'socharsky pristup k materialu'.

podnetem bylo i to, ze malo ceskych 'celebrit' ma stylistu co k cemu a ja jsem hledala a nasla jeden jediny pokus o osobity 'minimal' - i kdyz treba na nepresvedcivy osobe .-) zajimavy tema jsou i barvy - vzhledem k barevnemu typu, ktery prevlada na ceskem uzemi, a vzhledem trademarkove cerne je to vyzva .-]

tipy na obchody, ale i jen inspirace nebo prispevky k rozvoji osobniho stylu jsou vitany.
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    CORIOLANUS: vadi ti ze je ten kabat neobvyklej ? me prave bavi jak je trochu divnej a zaroven slusnej.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    KAATHA: cerny saty prekrasny!! naproti tomu na te vrchni fotce vypada slecna trosku jako kouzelna skrin do narnie..
    KAATHA
    KAATHA --- ---

KAATHA
    KAATHA --- ---
    nejsem zadnej odbornik na modu, tudiz nazev jsem zvolila po diskuzi se ZOOEY, prislo nam to jako nejvhodnejsi definice. nepodivala jsem se ale zatim jestli tenhle styl uz nema zavedeny jiny jmeno.

jestli ano, sem s nim! ..at zase nevytvarime nejaky hybridni lokalni pojmenovani
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    vsimla jsem si jednoho spolecnyho znaku veci od COS - na raminku to vypada nezajimave az spatne, na cloveku skvele.
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    tady je online COS store http://www.cosstores.com/Store/Women/New/365246.1
    a ano, zasilaji do Cech
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    zacnu teda obligatnim COS, coz znamena 'collection of style'

AW 2011 lookbook video

COS AW11 Lookbook film - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Am3-YMNI-pc
    KAATHA
    KAATHA --- ---