• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAATHAminimalismus v haute couture a modnich retezcich
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    SEDNA
    SEDNA --- ---

A minimalist silhouette with maximalist hair.
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    MUI: rikas, diskuse 'cos stores - co tam maji a co ne' .-)?

tak aspon lukas nascimento a jeho plavky a jine na SS sezonu 2012 .-)

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    nemels byste nekdo tip kam v praze / na netu (krome obligatnich asosu a cosu) pro saty na letni svatbu, host se vsim, uzsi rodina + dodrzet teda zakladni slusny pravidla ohledne barev, etc.? zadnej kostel myslim, nekde na statku. jo + neco pres to, protoze ranni chlad a rosa... .-)
    podminka pokud mozno budget friendly .-) predem diky za projevene tipy .-)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    a tohle sem? na mestsky chillout?

LESS
    LESS --- ---
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Zdravim, shanim panske triko s nejakym zajimavym strihem v podobnem stylu, jako se zde objevuji a nedari se mi nic zajimaveho najit. Dokazali byste me nekam odkazat? Diky!
    LESS
    LESS --- ---
    AKRIS spring/summer 2012

WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    London Fashion Week - Dion Lee AW 2012 collection presentation - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=97k550ykx7k
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    znate Surface to Air?

http://www.surfacetoair.com

a ve slevach to ani nejsou takovy palky
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    tahle norska bloggerka me bavi a nejvic tim jak se ji ten minimal prolina s 80s a obcas k tomu vezme marteny

Styledevil | Faksimile.no
    http://styledevil.faksimile.no
    LEENA
    LEENA --- ---
    ZOOEY: ja jsem se vlastne rozepsala rada, protoze byt mam posledni tri roky nejnizsi prijmy ever, tak jsem daleko spokojenejsi s tim, co (malo) mam ve skrini, nez driv - rozhodne se mi potvrdilo, ze jsem "basics girl" (s par uchylnymi nebo nezvyklymi kusy k tomu) - ted mi to jen trochu nabourava tehotenstvi

repost z modniho nebe iveta pecuchova neznala jsem a zaujalo, vsechno nemusim, ale vybrala bych si

ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    LEENA: vubec ne rozkecanost, ja jsem naopakmoc rada, kdyz se tu rozproudi diskuse. zrovna jsme se o tom bavily ze to je dobre, ze je tady prostor i pro tuhle diskusi, byt prispevku je MINImalne .-) tvuj popis outfitu zni fakt dobre - zaroven mam pocit, ze je zcela ok, pze podle toho,co se rika o teologicke fakulte, tak tam jsou docela tolerantni .-)
    MUI: popravde uplne striktne asi nic takoveho nevedu .-) nicmene vyhoda je ta, ze klienti je docela siroke spektrum nebo oznaceni, a zatimco nekteri si na styl (vetsinou v podani 'cesky podnikatel = drahy hodinky, at se vidi .-] potrpi, mam i klienty, se kteryma na tu chuzku do ty hospody i jdem .-) vzhledem k tomu, ze v cesky republice se ted plosne hur shanej normalni kalhoty, co by nebyly dziny nebo skinnies, pripadne takova ta klasicka elegance, vetsinou se to rekrutuje ze zakladniho satniku holt. mno a za lepsima klientama, tak s tema sedime za stolem, takze uplatnuju styl 'tv hlasatelka' - zasednout, a bude videt jen na vrsek a hlavu .-D
    MUI: nj a tohle je proste mimo mistni realitu. pri srovnani s venkem, zde nakupovani neoblibeny bloudeni po kramech, kde jede blogger styl, pripadne nemecka restituentka .-/ ale samozrejme asi jsou vyjimky

taky sem se rozkecala, a tak odpustek z CS-SK blogu: mne se casto libi le simple... zamereni na kombinace materialu, minimalni komba, neboji se nosit pastelovy barvy... a taky to zamereni na detail...

LEENA
    LEENA --- ---
    ZOOEY: no zadny modni nebe to zase neni. trochu upgradovana uniforma. a taky je fakt, ze pracovni schuzky mam v oblasti socialnich sluzeb, byt s urady a institucemi, coz si u nas ale nevynucuje uplne prisne formalni odev a oproti treba USA tady se tady na univerzitach nejede zadny dress code, nicmene si hlidam zahalena ramena, kolena, neupnute veci (i proto, ze ucim na fakulte teologicke) - takze beru cerny kalhoty bud uzke nebo panskeho strihu s rovnou nohavici, nahoru kosile/halenka (resp. takova hedvabna bezova vec strizena jako to ruzove nize od MUI), na nohy hnedy loafers/mokasiny nebo cerny kotnikovy "perka", černá kožená kabela. malo barev, cerna+hnede/bezove/sede/zelene. malo doplnku (plugy+1).
    tenhle kus saka taky stale nemam, tak nemuzu soudit, mam pocit, ze by se hodilo, zatim jsem takove nenasla nebo bych ho nemohla zaplatit, ale nakonec si k tem svym dost basic vecem dobre vystacim s ne-uplne-basic kabatci a saky. spis se mi dost osvedcuji ty klasicky kalhoty a dobry boty a taska.
    (omlouvam se za rozkecanost)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    LEENA: diky, konecne nekdo .-) docela by me to zajimalo v praxi. vyplatilo se ti mit ty 'klasicky' prvky, jako treba 'basic cerne sako'? resim to z pohledu, ze nekdo proste neprijde tolik do situaci, aby musel nutne mit ty 'klasicke' zaklady. ale kdyz uz neco takovyho ma, melo byt nadcasovy. porad sem ale jeste nepochopila, kde se takovy veci maj opatrit, kdyz clovek neni vylozene fan a nejezdi na shopping do londyna na otocku .-) a outfit, kterej zvladne schuzky v praci, fakultu, knajpu a cross by me hodne zajimal .-)

maly odpustek za grafomanii:

KAATHA: tak hledala a nasla neprekvapive variace (klasika cpt obvious-style):

plus nova nevypocitatelna zaliba: tento typ kalhot .-)

LEENA
    LEENA --- ---
    ZOOEY: verim a realizuji jiz delsi dobu. me to tak maximalne vyhovuje - mit mene veci a kusy, co mam pocit, ze ke me patri a daji se nakombinovat tak, ze se hodi k ruznym prilezitostem (tuze me potesi, kdyz to klape i v jednom dni: rano do prace na schuzky, pak v tom oducim na fakulte, zajdu se studenty do 4. cenove na pivo a mohla bych pokracovat do crossu nebo nekam na veceri). snazim se mit "solidni zaklad" tech uplne formalnich i neformalnich (vetsi kusy jako bunda, gate, mikiny - skoro vsechno crhrtt), ktere vetsinou kombinuju dohromady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam