úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ARMINIUS
reference:
+18
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pro r.v. Více : 2 inzerát
pro r.v. 2011 : 1 inzerát
pro 600 r.v. : 2 inzerát
Originální pro r.v. : 3 inzerát
r.v. Více : 3 inzerát
r.v. 2011 : 3 inzerát
600 r.v. : 2 inzerát
pro Více : 2 inzerát
pro 2011 : 1 inzerát
pro r.v. : 111 inzerát
pro 600 : 2 inzerát
Originální r.v. : 20 inzerát
Originální pro : 3 inzerát
Více : 3 inzerát
2011 : 3 inzerát
600 : 2 inzerát
pro : 111 inzerát
Originální : 20 inzerát
nabízím
Originální kufry Honda pro CBF 600 S/N, r.v. 2004 až 2011 Více na: http://www.motorkari.cz/motobaza
Prodám sadu 3 kufrů
Celkem objem 104 litrů
Celková pořizovací cena: 31.880,-
Cena za komplet sadu: 11.990,-
* Boční originál Honda, komplet s orig. držáky. Objem 2x 29l - (PC 24.900,-)
* nosič orig. Honda (PC 2.300) a plotna (PC 800)
* a horní motokufr Givi Zippy 46 (46l, PC 3.880) - vejdou se do něj dvě integrálky!
kompletní sada vč. všech montážních dílů, šroubů, vymezovacích válečů atd.
K bočákům byla třetí vložka (zámek), která je nyní v topáku - vše tedy na stejný klíč (4x orig. klíč) + původní vložka (2x orig. klíč).
Topák umožňuje instalaci brzdového světla.
Procestoval jsem s nimi Evropu, vše se pohodlně vešlo. Kufry mají pár známek použití, ale nic zásadního - nějaký ten škrábanec z větve stromu nebo o zídku při vytahování z/do garáže. Vše jen kosmetické vady, žádné praskliny – vše perfektně drží. Jednou mi motorka spadla na místě do trávy (při dešti se podmočila hlína pod stojanem) a lehla si na kufr – při zvedání se podepsal nějaký ten šrám od kamínků.
Eventuálně se dají dokoupit skořepiny v barvě/laku motorky, které by většinu těchto jizviček zakryly, ale je to zbytečné, popř. by se daly stříknout přímo kufry.
Originál kufry jsou přesně profilované na tvar motorky. Nejsou tolik vystouplé jako univerzály, velká část objemu zasahuje pod sedačku/podběh, tvarování na nohy spolujezdce - vše perfektně řešené. Aerodynamický tvar, výklopná madla/ucha, kterými se zároveň kufry zamykají k motocyklu.
Důvod prodeje - likvidace motocyklu (nehoda). Kufry nebyly v době nehody na motorce. Tedy pozůstatek po totálce.
Měl jsem je na CBF 600 S r.v. 2006, ale rám je stejný minimálně od r.v. 2004 do minimálně 2011 (novější třeba ověřit).
Celkem objem 104 litrů
Celková pořizovací cena: 31.880,-
Cena za komplet sadu: 11.990,-
Kufry se nachází v Praze (Letenské náměstí).
S instalací případně rád poradím/pomůžu.
V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.
+420 732 517 752
Možnosti a ceny dopravy
Pouze osobní převzetí blok od Letenského náměstí - Praha.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam