• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    SABRIEL13: myslím, že posledních pár hodin ještě ne :o)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    REINITA: slyšelas někdy pojem "placená inzerce"? ;)
    REINITA
    REINITA --- ---
    někdo tu postrádal sportovní rubriku, já rozhodně postrádám seznamku :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    REINITA:
    FIN:

Pojem placená inzerce jsem slyšela, taky jsem si ono vystavení prohlášení zaplatit nechala - sice to nestálo moc, ale fakt to nedělám zadarmo. Takže když bude DH chtít otisknout nějaké své prohlášení, není problém se domluvit - oficiální stanoviska obou Hlídek lze otisknout za skutečně malý peníz.
    FIN
    FIN --- ---
    technické oznámení - přednáška "Praha jinak"
    z historie posledních let z dění světa jiných v Praze bude i letos. a to, po konzultaci s orgyní, v pondělí 9.3. anebo po něm (út, st), takže předběžně 9. - 11. 3. asi. ještě upřesním.
    VACKY
    VACKY --- ---
    Zdá se, že nočníci maj prvního zájemce. :) Nojo, ta inezrce v novinách stojí za to :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIN: ta nenabízí tolik kreativních využití ;)
    FIN
    FIN --- ---
    SABRIEL13: slyšelas někdy pojem "placená inzerce"...? :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    SABRIEL13: znamenitě. Až budu chtít něco do novin, požádám tě o vystavení a pokud nebudeš chtít začít oficiálně nadržovat Světlým (což nechceš, věř mi, přestali bychom tě zvát na párty a to by byl ten nejkrutější trest ;)), tak otiskneš přesně to, co ti dáme otisknout ;)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    VACKY: Ve skutečnosti mě o vystavení požádala NH. Takže jsem prostě otiskla to, co mi dali otisknout - světe, div se, že nevymýšleli speciální verzi pro noviny.
    VACKY
    VACKY --- ---
    SABRIEL13: Hmm .. kopypasta par excelence. Muzes tak dat jeste tohle? https://www.gemin.cz/index.php?m=contracts&h=contract&a=dashboard&id=23364&state=PREP

Vypada to vazne zajimave ..
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jelikož nic není tak staré jako včerejší noviny, tak mi dnes večer máte povolení říkat stařenko.

Jiná Pravda: Výběrové řízení NH na dodavatele energetických amuletů
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2015/02/vyberove-rizeni-nh-na-dodavatele.html
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    TED_VAVRA: Nedaji.
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    SILENTBOB: Vidíš, díky za upozornění. Na nocnihlidkapraha@gmail.com

(pro nyxu neznalé - dají se tu vlastně nějak editovat příspěvky?)
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    TED_VAVRA: a kam mam poslat nabidku? :)
    TED_VAVRA
    TED_VAVRA --- ---
    Hra se blíží, takže i sem:

Noční hlídka města Prahy vyhlašuje veřejnou soutěž na pravidelnou dodávku energetických amuletů. Dodávka se bude skládat z amuletů s kapacitou 75 - 150 magů a dodání bude požadováno jednou týdně o celkové velikosti 1000 magů. Předkladatel nabídky musí být trestně bezúhonný, v opačném případě bude nabídka vyřazena. Účastníci soutěže mohou zasílat nabídky do 8.3.2015 na email Noční hlídky Praha. Nabídky budou následně porovnány a výherce bude kontaktován ohledně podrobností obchodu.
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    REINITA: Nchebo skchlenici fína.... Vštycky nějakché fosím v kchufru :-)
    VACKY
    VACKY --- ---
    LOBOTECH: Vesměs jsou to masochisti dobrodružného ducha, co během hry přicházejí o iluze. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    REINITA: Hmmm takze po tech vasich pijatikach se temni valej vsude po meste, kam zrovna v poslednim tazeni padli a cestu k nim clovek pozna podle svetlich prilepenych lepici paskou tam, kudy temni prosli? Reknete mi jednu vec.... proc nekdo chce byt svetlym? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam