• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Prosím, pokud mi budete chtít volat kvůli hlídkám a nejste si jisti, že mám vaše telefoní číslo, tak mi předtím napiště sms. Jinak se může stát, že nebudu reagovat, díky.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Pouze hlásím, že první víkend nebude v provozu Aldovní telefon na Centrálu. Kontaktujte prosím přímo Alžbětu, Andrea není v Praze a rodinných důvodů vám to nebude zvedat.
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    KOUMES: a já říkám, že náhody se nedějí...
    KOUMES
    KOUMES --- ---
    PATR1K: nemohl jsem si nevsimnout, ze mate hned vedle stabu Vackov a vedle nej Zidovske pece...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATR1K: Unter den Linden :)
    LIMWEN
    LIMWEN --- ---
    PATR1K: Upozorňujeme, že ve volných týdnech je štáb otevřený pro návštěvy pouze po předchozí domluvě
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Štáb NH se nachází na adrese Pod Lipami 42
    Mapy.cz
    http://www.mapy.cz/zakladni?x=14.4909675&y=50.0908413&z=15&source=addr&id=8945725
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    VACKY: To je přesně ta věc, která jde jedjím uchem dovnitř, druhým ven a přitom v té hlavě zůstane :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    ERFAROTH: Nope, pickaxe.

ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    REINITA: Tázer?
    VACKY
    VACKY --- ---
    REINITA: Ale pokusnym kralikem by projit mohla :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    SHANTI11: to zní dobře, vezmu si na registraci nějakou zbraň, která zaručeně schvalováním neprojde ;)
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Prosíme všechny, kteří nám ještě neposlali registrační poplatek, aby tak učinili. Budeme platby kontrolovat ve čtvrtek na registraci a na hříšnících se budou schvalovat zbraně! =)
    FIN
    FIN --- ---
    SABRIEL13: hm... například mívám přednášky a na ty se platí vstupné... taky informační záležitost :-)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FIN: to by asi záleželo na tom, co nabídneš, ale nejspíš by se dalo domluvit.
    FIN
    FIN --- ---
    SABRIEL13: provozuje tvé médium i barter?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Přátelé pohřešované upírky důrazně žádají o pomoc!
    Jiná Pravda: Pohřešuje se upírka!
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2015/02/pohresuje-se-upirka.html
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    VACKY: Pokud půjde o oficiální prohlášení DH, Nejtemnější, Alfy Prahy nebo někoho tímto směrem významného/jedinečného, budou cena a podmínky naprosto stejné jako byly v případě vyhlášení konkurzu pro NH; totéž platí pro vyhlášení Inkvizice, pokud by stála o to, aby její oficiální vzkazy veřejnosti byly uveřejňovány v JP.
    Pokud půjde o (polo)soukromé záležitosti, budou podmínky takové, jak se píše v informacích o inzerci a reklamu.
    A když bude někdo moc prudit, zruším specifické podmínky pro oficiální záležitosti a budete platit, jako by to byla reklama na Persil.

ASTRALIEN: Co se týče sportovní rubriky, celkem určitě plánuju psát články o arénách, kterých se mi podaří zúčastnit, a myslím, že uveřejňování tabulek vítězů (asi za malý jednorázový poplatek za každou tabulku - jsem ochotná se domluvit), zní jako dobrý nápad.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    ASTRALIEN: To jsi mi nahodila myšlenku, že bychom mohli uspořádat utkání i v jiných disciplínách...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam