• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    REINITA
    REINITA --- ---
    ERNEDAR: však to říkám :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    REINITA: Ať si umře. My si šéfíka z té agonie zase zvedneme. A kdyby náhodou chtěl utéct i z agonie, well... I to se dá řešit.
    REINITA
    REINITA --- ---
    a já zas tvrdím, že interakce neskončila. Magie je magie, takže se může Šéf Sťatých sebevíc holedbat, že brzo umře. Žádné takové, to by z toho vyšel moc lacino :D
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    VACKY: Pošta, ať nespoilujem :)
    VACKY
    VACKY --- ---
    DORIAN: Japato? :)
    DORIAN
    DORIAN --- ---
    VACKY: Tak to budeš hořce zklamán... Interakce skončila.
    VACKY
    VACKY --- ---
    ELVOTHIEN: Plánujeme si kolem něj postavit tělocvičnu. Je to takový interaktivní boxovací pytel.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    ERFAROTH: Ano, přesně tam... asi mu dali nohu na hraní.
    ERFAROTH
    ERFAROTH --- ---
    Že se tak ptám, Šéf Sťatých je ve sklepě?
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    After party se nám blíží a my se na vás moc těšíme! Jenom malé upozornění - akce bude do 22:00 nekuřácká.

[ PH XIII - AFTERPARTY / partyparty / 3.4.2015 / CR - Praha - Elysium (Na Bojišti 8) ]
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    AMBERAN: I já děkuju za příjemné místo na snězení kuřat. :-D

Děkuju hráčům i spoluhráčům a doufám, že příští dlouhý běh budu mít na hru víc času. (V létě ani omylem, to se bude psát diplomka, až se bude od prstů kouřit... :-D)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Diky moc za hru vsem :-)

A zejmena moc diky spoluhlidkarum i navstevam za dodrzovani stabnich pravidel, a take za hojne vyuzivani jiste sklenice, diky cemuz se podarilo udrzet zasobovani vodkou v obvyklem meritku (40,1 litru). Moc si toho za stab vazime :-)
    TRICIE
    TRICIE --- ---
    Díky moc za hru - především orgům, cpkům a hlavně hráčúm ;-) Užijte si afterparty :-)
    REINITA
    REINITA --- ---
    všem děkuju za hru :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    FIONOR: já jsem byla všemi hlídkaři zprava zleva připravovaná, jak ukrutný magistr Pogrom Göring je. A přitom když jsme si vyměnili zdvořilosti ve stylu "kašlu na vaše politické techtle" a "kašlu na vaše výhrůžky" a začali jsme se bavit jako lidi, tak bych ti dala korunu :D
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    ARINIEL: Nooo... já jsem v podstatě veselá vdova.... a když je to jeden, tak to se tak ještě nepočítá ;-)
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    SIHAJA: Děláš, jak kdybys byla černá vdova :-D
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    FIONOR: Já jsem radši opatrně klopila očimi, abych nevzbudila vůbec žádný zájem :-) Co kdyby vylezl nějaký kostlivec ze skříně :-D
    VACKY
    VACKY --- ---
    WIZARDY: treasontreasontreasontreasontreasontreasontreasontreason
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIONOR: jj pan Inkvizitor Magistr Daring Pogrom Göring byl moc dobrej, díky Fionore :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam