• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VACKYPražská Hlídka
    VLADDRACUL
    VLADDRACUL --- ---
    Popravde jsem za hnuti pro stejne maly spanek. Asi jsem na to prilis zvykly, ale prineslo do hry novy a celkem prijemny rozmer. Organizatorum jsem dekoval v poste, tak uz jen podekuji hracum a cpkum, byli jste super. A co blbnu, jeste jednou diky organizatorum :)
    ERNEDAR
    ERNEDAR --- ---
    Ano ano. Chceme vědět, do kdy chcete mít reporty. Z tohohle bez problémů a se zaujetím. V tuhle chvili jsem 30 hodin na nohou... Just one word: WORTHED!
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Btw. do kdy se maji posilat reporty? :-)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Toz dobre to bylo, diky vsem :-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Myslím, že na krátké hře je lepší extrém příliš akce, než exrém příliš málo akce. Ještě lepší je samozřejmě vyvážit to tak akorát, ale to se zkrátka občas nepovede...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Taky chci všem moc poděkovat za hru, bylo to velmi intenzivní a i když jsem CP, v některých momentech jsem se vnímala spíš jako hráč pro kterého jsou připravené věci k řešení :)
    Přidám se ale k hnutí za více spánku o Hlídkách, myslím, že bychom si to někteří ještě více užili, kdybychom nemuseli mít sirky mezi víčky. :)
    SANELIN
    SANELIN --- ---
    Kluci,byla to parada. Jsem mrtva a chcipla...ale i pres prisernou chripku jsem si to uzila uplne strasne moc. Poklona CPckum, ze to s nama i v ty kose preckaly. Diky za kriipanii - akorat projizdim v plzni kolem namesti a slysim pres hluk je podivnou tahavou melodii... ;)
    Byli jste bajecni.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Děkuji za suprové sidestories. Doufám, že se na ně dostane i na jaře, ačkoli příště už by bylo milé nechat lidem alespoň pár hodin na spánek.
    ASTRALIEN
    ASTRALIEN --- ---
    Děkuju za pěknou hru! Děkuju za Ježíše!
    I když jsem se účastnila tak na 1/2, bylo to super!
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    #foreverAlone

SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jiná Pravda: Vyjádření k článkům se štítkem "psáno anarchisty"
    http://jina-pravda.blogspot.cz/2015/11/vyjadreni-k-clankum-se-stitkem-psano.html
    VACKY
    VACKY --- ---
    A jedna důležitá zpráva :)

Mockrát děkujeme všem kteří nám poslali dobrovolný registrační poplatek v dobrovolné výši a kdyby snad ještě někdo chtěl registrák poslat, tak účet je tento 2600445512/2010 (variabilní symbol je 123456)
    VACKY
    VACKY --- ---
    Jedna nedůležitá zpráva ;)

Hra končí ve 14:00 jak jsme psali s výjimkou vyšetřování ztráty třídní knihy pátrání po farmaceutickém výzkumu ve kterém vám budem k dispozici dokud budete mít chuť pátrat, nebo dokud ho nevypátráte :)

Po 14:00 si dohrávejte dle libosti - od nás však již vstupy do hry nečekejte.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    nove veci v nove pravde
    ARINIEL
    ARINIEL --- ---
    NA VĚDOMOST SE DÁVÁ, ŽE DNEŠNÍ ARÉNY BUDOU SE KONATI OD 11:00 na adrese
    Vršovická 564/43
    101 00 Praha
    V BUDOVĚ HOTELOVÉ ŠKOLY.
    DOPRAVITI SE MŮŽETE TRAMVAJÍ ČI OSOBNÍMI VOZIDLY. V DRUHÉM PŘÍPADĚ, ABSOLUTNĚ NEVÍM, JAK JE TO S
    MÍSTEM NA PARKOVÁNÍ.

Těší se na vás

Vlčice & comp.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FICHO
    FICHO --- ---
    SHERD: Veskutečnosti si nepamatuji, že by ji někdy někdo použil.
    SHERD
    SHERD --- ---
    SABRIEL13: Co se jednoduchých a praktických kouzel týče, tak se divim, že to nevyhrála amnézie... Oh, wait.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
    POSTAVY KOBLÍŽEK A NOVOTNÝ NEJSOU V PPRAZE...

KDYKOLIV NAS - BOBA A VACKYHO - UVIDITE, JSME CP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam