• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PANKAACShadow Era-online TCG
    Vše o asi nejlepší FREE ON-LINE TCG(sběratelské karetní) hře,na principy Magic:The gathering.No Flame! No violence! Be free!!!
    základní odkazy:ZKOUKNOUT NÁSŤENKU!!!!!--- [ Shadow Era-online TCG ]

Dále bych rád upozornil na novou českou fan site: http://czechshadowerafansite.webnode.cz/

NYX Players ID:
    POKIK IGN:Usirev
    PANKAAC IGN:TJ Punk 1905
    LIQUIDUS IGN:DoNotFakeIt
    LUCIEW IGN:lucicicellici
    ATOMEKK IGN:ATOMEKK23
    rozbalit záhlaví
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: mno ,už moc nelevluju ve World páč to jde pomalu/lvl 15/ ,PC decky už se nemění/skladbou a ani rewards!!!/ a challenge je prostě big fun!
    FIN
    FIN --- ---
    teprve 10
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: Jinak,hlavně 1 balíček/hrdina omrzí,2 rychle taky... tzn.:každej tuní víc decků najednou,takže to tunění jde samozřejmě o dost pomalejš. Jakej seš levl??
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    FIN: určitě!!! blbec sem nějak tudle jeho radu nějak vymázl z hlavy! Právě před nákupem sem měl taky 3 hratelný decky proti lidem //když Vám něco funguje 100procentně proti AI PC,100procentně Vás člověk zmasí... :)//.Ale chybělo mi pár Rér,který byli mooooc drahý...
    FIN
    FIN --- ---
    (jo a za levelování už jsem koupil jeden další starter deck.)
    FIN
    FIN --- ---
    PANKAAC: ve skutečnosti stačí nakoupit za 200, jak radil ravnos, přes paypal 1000 + 300 krystalů. když člověk utratí výhradně za balíčky, tak 2 - 3 daného druhu nebo 2 + 2 příbuzné kombinace, pořídí 2 - 3 slušné decky. pak hraje, klidně grinduje z počátku comp, a vydělá dost peněz (goldů) na nákup singlovek. přesně podle ravnosovy rady jsem se zařídil a mám už karet tolik, že jsem vymyslel a postavím 3 vlastní decky (including some rares +- 600 gp) a jeden ravnosův. vlastně bych ještě v klidu postavil variace na daná témata anebo jeden další deck. takže ravnos v podstatě radil velice smysluplně :-)
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    XEHUTL: Přes kartu,přiznám se že mě nakonec dostali,už sem jim dal 300!!!!!!! Ale ted už hodiny stavim balíčky k dokonalosti... takovejch 8 PROdecků z toho bude...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    PANKAAC: jakou platbou?
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Taxem investoval kilo,600 krystalů je fakt turbo doping...
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    PANKAAC: Tak já už dostal za minulej update,takže sem se radoval zbytečně... :(
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    JUCHUUU! Právě mi došel mejl s bonusem za NEW version ,dává to random,mě 200 sh.krystalů FREE!!! Takže čekněte mejl.
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Jinak,včera sem zapřemejšlel o založení n.účtu,abych hned nakoupil do balíčku přesně co chci,a neměl jako teď v každym decku chybějící karty a 4 decky.Nýbrž hned 1-2 kompletní. Nebo bych asi musel investovat opravdu nějaký Reaalný peníze,páč LVL 15 sem dělal faaaaaaakt dlouho,a mam blbejch 50 sh.krystalů a 300 v goldu... ...a chci dokoupit samý drahý karty... :(
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    Kdyžtak mi napište do pošty Vaše jména ve hře,že bych je dal na nástěnku,ať víme,kdo fakt hraje a mohli si taky spolu zapařit ne?!
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    RAVNOS: Teď 196 ,ale už sem byl přes 200,ale dam sérii výher,a následuje větší série proher... ...je tam pak znát,že jim nechybí karty a mě jo...-
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    Balik FF (Funkcna fritka)

4 Kristofer Wyld
    4 Fireball
    4 Lightning
    4 Freeze
    4 Research
    4 Supernova
    2 Arcane Burst
    4 Clinging Webs
    3 Bazaar
    2 Rain Delay
    4 Bad Santa
    2 Voice of Winter
    2 Dagger of Unmaking
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    PANKAAC: a rating?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Docela me stve ze se nejak rozmaha DRAW kdyz uz mam skoro vyhrano (souper ma posledni 1-2 zivoty a cistej stul) a predavam tah souperi - nevim jestli se pak odpoji, nebo spusti nejakej skript ci se jedna o nejakej hack ale hra nahle skonci a ja ostrouham bez jasne priciny :-/
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: hmmm i kdyz ten katar asi ne, resi ho okamzite acid :-/
    takze spis uz asi misplaced...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Nojo, jenze co proti DC s Lancem? poridit Golden Katar a 4x Thief! ?
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: jako na to věřím: jericho, ničení permanentů, samé "dolízávám se", tidal vlny na splachování případného potěru atd. jenže problém je, že jak fungovat na jiné balíky :-) když tam nacpeš hady, co redukují o dva, bude to nezničitelné. a protektory. a +2 dopředu na hady.
    FIN
    FIN --- ---
    RAVNOS: s tím nerátám úmyslně: když to někdo má jednou, musíš to přežít. když to někdo má 4x, nepomůže ti nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam