• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALESalé
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    soudruzi prosim pekne schovavejte mi flasky vod tvrdyho chlastu (ano ja vim, vy nepijete:o) a sklenice, i mensi, cokoli, co najdete, da se to zavrit idealne zasroubovanim a sluselo by to pampeliskovemu sirupu... budu vam vdecna a nakej vam prinesu.
    AKONTRA
    AKONTRA --- ---
    Politika přímé akce | více než slova
    http://www.antifa.cz/content/politika-prime-akce
    SALE
    SALE --- ---
    30.5. před Linux install party proběhne dalš MamaTata setkání na téma cestování, kempování, festivaly... a prakticky o dalších letních radovánkách s dítětem..klasicky od 16:00 do 19:00
    SALE
    SALE --- ---
    O Českém žurnálu — Český žurnál — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10408111009-cesky-zurnal/6609-o-ceskem-zurnalu/
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    ALVIN1985
    ALVIN1985 --- ---
    v pátek promítání o Monsantu a výroba transpů na sobotní demo

    HANOCRI
    HANOCRI --- ---
    Ahoj, můžu se zeptat jak je to u vás s bezbariérovým přístupem?
    SALE
    SALE --- ---
    SALE: oprava, na plakatu je spatny datum, plati 26.5.
    SALE
    SALE --- ---
    Už jako malé nás učili že prý peníze nesmrdí a zadarmo ani kuře nehrabe. O to smutnější bylo později v dospívání zjištění, že peníze nesmrdí především těm, kteří jich mají hodně a většina těch ostatních sice nehrabe úplně zadarmo, ale nakonec skončí oškubáni jako to kuře z přísloví. Bezpeněžní zóna je pro nás místo, kde můžeme realizovat svoje potřeby bez tržního uvažování. Je to místo, kde neplatí princip "něco za něco", místo toho se snažíme vše sídlet. Každý může přijít a nabídnout cokoliv co chce nebo si cokoliv odnést. Každý kdo něco umí se může podělit s ostatními. Bezpeněžní zóna proběhne v neděli 26.5. na Kostnickém náměstí v Praze na Žižkově. Začínat budeme ve 14:00, na třetí bude připraven společný pozdní oběd. Každý se může zapojit!

    SALE
    SALE --- ---
    20. května 19:00 - Den pro ABC: když kukačka zakuká...

    Skutečné příběhy policejních infiltrátorů a agentů-provokatérů v anarchistickém hnutí

    V rámci přednášky budou představeny tři velké případy policejních agentů, kteří se v několika posledních letech infiltrovali do anarchistického hnutí. Podíváme se na to, jakým způsobem do hnutí pronikli, jak v něm působili a jaké měla jejich činnost následky. Zkusíme se zaměřit na to, co tyto případy mají společné a jak se z nich poučit. Řeč přijde i na možné metody, jak policejní infiltraci zabránit či ztížit.

    ..a k tomu všemu benefiční večeře pro Anarchistický černý kříž

    SALE
    SALE --- ---
    Dnes se zavírá v 19:00, až skončí MamaTata session.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    SALE: ok dik
    SALE
    SALE --- ---
    SGNLR: jo zacne to v sedm, mozna v 7:15
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    SALE: zacne to nejak kolem 7?dik
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Dejte pls echo, až bude zrnková Zapakáva, dík
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Whether you like it or not, chances are Monsanto contaminated the food you ate today with chemicals and unlabeled GMOs. Monsanto controls much of the world's food supply at the expense of food democracy worldwide. On May 25, activists around the world will unite to March Against Monsanto.Join us! http://occupy-monsanto.com/march-against-monsanto-may-25-2013/ Find cities already participating: http://bit.ly/ZTDsk8 An excellent documentary about Monsanto: http://www.youtube.com/watch?v=6VEZYQF9WlE
    SALE
    SALE --- ---
    15. května v Salé: diskuze: veřejné akce pro a proti

    Ve středu 15.5. se v Salé sejdeme k diskusi nad jedním z aktuálních strategických témat našeho hnutí: demonstracemi. Anarchistické hnutí v Česku v několika posledních letech na velké demonstrace v posledních letech rezignovalo. Vyklidilo ulice a kromě několika výjimek se soustředilo na jiný druh aktivit. Jistě už uplynula dostatečná doba na reflexi tohoto přístupu, zvážení pro a proti a diskusi nad tím, zda-li chceme v této taktické linii pokračovat, nebo nikoliv. Některé ze základních otázek, které s tématem souvisí a na které přijde řeč, jsou:
    Jaký má pro anarchistické hnutí význam pořádat demonstrace? Čeho jimi ne/můžeme dosáhnout? Jaký je jejich cíl a smysl? Mají/mohou mít v současné situaci žádoucí dopad? Je vyklizení ulic ne/žádoucí? Co nám pořádání demonstrací dává a co nám bere?

    Diskuse bude zahájena dvěma krátkými, několikaminutovými referáty. Jeden bude vysvětlovat důvody, které některé skupiny vedou k odmítání veřejných akcí obecně, druhý naopak důvody pro to, veřejné akce pořádat. Následovat bude řízená, moderovaná diskuse nad tématem smyslu demonstrací.
    Pokud se takto pojaté diskusní setkání ukáže být přínosné, bude první z řady pravidelných měsíčních moderovaných diskusí na aktuální témata našeho hnutí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam