SALE: jestli to vypadá jako na Klinice, tak potěš prdel.. nevím, jak na Salé, ale na Kliniku chodí v průměru 2 lidi bez domova denně a tito lidé často velmi vítají i kousky, které jsou pro většinu lidí "zbytečných a nenositelných". Na Salé se před Vánoci vezly z Kl. asi 4 Ikea tašky pro FNB, zůstaly ve freeshopu Salé a naposledy jsem z nich brala minulý týden- ano, hadry, kt. jsou pro mě osobně max.na vytírání, ale pro někoho být nemusí a to se každý měsíc potvrzuje... Občas fakt valim oči, z čeho všeho někdo může mít opravdovou radost. Z jaký pozice se kdo deleguje na modní policii? Podotýkám, že dle předpovědi má ještě pár nocí mrznout a na Klinice není ani jedna zimní bunda, svetr jsem taky nezaregistrovala- vše tam den před čistkou bylo. Není to nic osobního vůči Masoo, ani nikomu dalšímu, ale princip mě fakt dost sere... Nehledě na to, že po skupinkách FNB se na Salé chce utírat várnice, ale buď tam utěrka není vůbec bo smradlavej kus hnije někde u dřezu... takže vzít z freeshopu vypranej kus nějakýho horšího trika na utírání bylo taky fajn...
Nevím, jak to vypadá na Salé, ale pokud tam nejsou teplý věci, tak je pls ještě vyndejte z těch pytlů, kt. jdou do kontaku a pokud budou ve freeshopu překážet, dejte je pls na patro FNB. Dík a peace