• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALESalé
    AHJA
    AHJA --- ---
    SALE: Hubertus! Je to photoshop?
    SALE
    SALE --- ---
    zítra promítání There Will Be Blood / Až na krev

    Příběh se odehrává v Kalifornii na přelomu století, v období ropného boomu. Příběh dokumentuje vzestup Daniela Plainviewa, osamělého otce, který se z živořícího horníka ve stříbrném dole vypracuje na pozici ropného magnáta. Když Plainview dostane záhadný tip, že směrem na západ leží městečko, ve kterém prýští ze země oceán nafty, vydá se se svým synem H.W. zkusit štěstí v zaprášených ulicích města Little Boston. Plainview a H.W. se v tomto nuzném městě, jehož hlavní atrakcí je kostel s charismatickým kazatelem Elim Sundayem, pokoušejí prolomit dosavadní smůlu. Ale i když se jim začíná dařit, nedokáží uniknout konfliktům, ve kterých jsou veškeré základní hodnoty - láska, naděje, pospolitost, víra, ambice a dokonce i pouto mezi otcem a synem - ohrožovány korupcí, podvody a proudy ropy.

    Večeře od 19:00, film od 19:30.


    A_LEX
    A_LEX --- ---
    POPULUS: to je náhodou skvělý, i dvojka ušla :D
    POPULUS
    POPULUS --- ---
    tady tip na jeden film pro pripadny promitani
    FACK JU GÖHTE - Offizieller Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=_rJKHTjVaFk
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SALE: na nyxu se mínusuje podle ID, ne podle příspěvků.
    dostal jsem tip, že se zde mám zeptat na veganskou obdobu bryndzy, tak jsem tu, prosím pěkně :)
    SALE
    SALE --- ---
    SALE: pokud je nějaká konstruktivní kritika, bude prima sdílet jí ne pomocí mínusů, ale slovně. z mínusů si nic nevezmem,)
    SALE
    SALE --- ---
    úterý - bohužel zase soukromé promítání pro zvané (ale slibujem, že s těma soukromkama už pudeme do prdele,), středa https://squ.at/r/439p , čtvrtek otevřeno
    SALE
    SALE --- ---
    Dneska k večere: brokolicova pomazanka a čočkova polevka s tofu!
    SHLAPPI_MO
    SHLAPPI_MO --- ---
    Ve čtvrtek budou ještě barvy na vlasy (zatim červeny, fialovy + henna) behem [ Kadeřnictví/Hairdressing a Beauty Salon! / workshopworkshop / 18.1.2018 / CR - Praha - Orebitska 14, Infocafe Salé ] ! Ve stejnim času začina také [ A2party + promítání filmu Hranice práce / partyparty / 18.1.2018 / CR - Praha - Autonomní sociální centrum Klinika ] na Klinice, ale pokud někdo nezvlada skvelej film od Sašou Uhlovou, pojd'te se najist na Salé a připravit se na party, pro to všechno je k dizpozici!

    Thursday, besides all the make-up available, there will be hair colours also - red and purple, plus henna (reddish) if someone wants to try!
    A_LEX
    A_LEX --- ---
    dnes bramboráky, zelí a uzené tofu na cibulce, ale spíš až tak v 19..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam