úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
BLACKWOLF
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Senior : 1 inzerát
nabízím
Senior Java developer / team leader
type: full-time
Hledám schopného senior Java developera na údržbu a vývoj invoicingové aplikace jednoho z českých mobilních operátorů.
Hledám schopného senior Java developera, ideálně zkříženého s team leaderem, managerem a analytikem, který by mě nahradil v aktuálním zaměstnání.
Jde o údržbu a vývoj invoicingové aplikace pro jednoho z mobilních operátorů. Rozhodně zajímavá zkušenost a reference do cívíčka (přeci jen aplikací, které používá třetina republiky až tak moc není).
Můžeme nabídnout:
- odpovídající platové ohodnocení (v mezích rozumného standardu - dvěstě měsíčně nedostanete, ale taky vás nebudeme urážet nějakou almužnou jako čtyřicet hrubého)
- home office, ale je možné i chodit k nám do kanceláře v Michli (rozumná dostupnost MHD, vlastní parkoviště)
- volnou pracovní dobu (opravdu volnou - je potřeba pracovat, odpovídat na maily, opravovat chyby, chodit na schůzky a dodat včas funkční výsledek, zbytek je na vás)
- kontrakt na ŽL, HPP ne - nenažrané úředníky a polofunkční státní aparát, na rozdíl od schopných lidí, nepodporujeme
A co očekáváme?
- zkušenosti s vývojem v Javě, samozřejmě. Spoustu věcí se člověk naučí, ale nějaký základ tam být musí. Ideálně pak zkušenosti s projekty v korporátní sféře
- spolehlivost - můžete dostat spoustu volnosti (což se v případě vývoje enterprise aplikací hledá celkem špatně), ale musíte odvést požadovanou práci v odpovídající kvalitě.
PS: fakt, že z té práce chci odejít neznamená, že by se mi firma/projekt nelíbili nebo v tom je nějaká jiná zrada, není. Jenom se potřebuji začít naplno věnovat vlastnímu podnikání a to se se zaměstnáním kombinuje špatně, obzvlášť když člověk chce mít i nějaký volný čas.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam