úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SUCZKER
reference:
+9
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Mini : 15 inzerát
nabízím
HP Mini 5103
HP mini 5103 + 2x baterie (každá vydrží 6 hodin provozu), matný display 1366x768, hliníkovo magnézionvé tělo + pouzdro v originální krabici. Moc prima "netbook" s dlouhou výdrží, kterého bych se nezbavoval, kdybych neměl v současnosti pracovní notebook.
Prodám svůj "road warrior" netbook, který mi dlouho dobře sloužil a může někomu sloužit dál. Tenhle netbook se alespoň z mého hlediska řadí mezi špičku. Je to v podstatě taková zmenšenina řady HP Elite Book.
Není to plasťák, ale vršek je z hliníku, spodek z magnéziové slitiny. Mám k tomu dvě baterky, z nichž každá má za sebou cca 50 nabíjecích cyklů.
Displej je matný a je to opravdu ideální noťas pro někoho, kdo shání něco přenosného s dlouhou výdrží, co si může připojit i k ethernetu.
Sloužil mi dlouho a dobře, jen posledních cca půlrok, co jsem dostal služební notebook, tak se mi tu jenom válí a někomu by mohl dobře posloužit buď čistě na internet či Word/Excel, případně nějkému síťaři na cesty.
Notebook je celkově v dobrém stavu až na pár drobností, které můžete vidět na fotkách:
- mezi touchpadem a mezerníkem je na jednom místě prasklina v plasu
- na levé bočnici se ulomil jeden asi z celkem dvanácti "jazýčků", které drží kryt klávesnice.
- Poslední "haluz" je kus drátu nalepený na spodní straně notebooku. Ten je tam kvůli stabilitě, protože z výroby z nějakého důvodu nalepili tu pravou gumovou "botičku" příliš příliš nízko a notebook měl od začátku tendenci, pokud stál na stole, se při psaní na pravé straně klávesnice trošku prohýbat, což mělo za následek nepříjemný pocit při psaní. Ten kousek bužírky to vyřešil.
Popsané praskliny jsou pouze estetického rázu, na chod notebooku nemají žádný vliv a píšu to u hlavně proto, abych pak neposlouchal, že jsem něco zamlčel.
Zkusim to nabídnout za 2500 českokorun, případně se nebojte nabídnout, tolik, kolik by podle vás byla rozumná cena, třeba něco vymyslíme.
Notebook prodávám v origokrabici se všemi CDčky a papíry, co k tomu byly + navrch přidám ještě origo neoprenové pouzdro.
Nainstalována je zkušební verze Windows 7 Ultimate.
Odkaz na specifikaci je třeba zde:
http://www.czc.cz/hp-mini-5103-wt211es/80027/produkt
Snad jsem na nic nezapomněl, ale jestli chcete něco ještě vědět, tak se určitě ptejte.
Možnosti a ceny dopravy
Ideálně osobní předání v Praze - kdekoliv na metru A.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam