úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ACLM8
reference:
+9
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Barefoot boty : 3 inzerát
boty : 14 inzerát
Barefoot : 3 inzerát
nabízím
Barefoot běžecké boty Merrell Vapor Glove (UK8, EUR42)
size: 42
Barefoot běžecké boty Merrell Vapor Glove (UK8, EUR42), červeno-šedo-černé --- Barefoot, Aegis, Vibram
Prodám naprosto parádní barefoot boty Maerrell Vapor Glove v červeno-šedo-černé barvě. Jsou naprosto barefoot, jako další ponožka doslova na vaší noze. Jsou příjemné, flexibilní a podrážka v podstatě skoro není, tudíž váš mozek dostává ten nepřesnější informace o tom po čem běžíte, či jdete. Mám hodně značek barefoot bot, ale Vapor glove jsou vážně barefoot feeling, bohužel nejdou již sehnat, je to největší škoda... a já sehnal o čílso větší, myslel jsem že to bude ok, ale jsou opravdu lepší když máte velikost jakou máte mít... nechal bych si je, ale jsou zbytečně o číslo větší a neni to využití na 100 procent. Jsou jako nové, ještě rok a půl v záruce, použité párkrát uvnitř tělocvičny, nekopané, pouze chození a vyučování bojovek... klidně je možné vyzkoušet, vím co prodávám! Kdo zná, ví jaké jsou! Nejdou sehnat lehce někde už vůbec, tudíž je to docela ratritka! Dal bych za ně ruku do ohně ;)
ABOUT: Barefoot, Aegis, Vibram
POPIS:
buv Merrell Barefoot se vrací k zapomenutým pocitům a instinktům. Chcete vědět, jaké je procházet se "naboso"?
Obuv z řady Barefoot dává běžné chůzi úplně nový rozměr!
Obuv Merrell Vapor Glove je určená pro vodní sporty a chůzi "naboso".
Nulový rozdíl ve výšce podešve v patní a přední části umožňuje noze našlapovat naprosto přirozeným způsobem. Noha tak má přímý kontakt s povrchem terénu a Váš pohyb je lehký a svobodný.
Svršek boty je tvoří materiál Mesh, který je velmi prodyšný, lehký a pevný. Vkládací stélka s antibakteriální úpravou Aegis®. Reflexní prvky na patě a v přední části pro zvýšení bezpečnosti
za snížené viditelnosti. Tvarovaný TPU popruh zpevňující patní část boty. Podešev je tvořena systémem Vibram® se speciální protiskluzovou úpravou pro pohyb v mokrém prostředí.
Možnosti a ceny dopravy
Humpolec/Pelhřimov, posta
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam