úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MEDINY
reference:
+63
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pronájem : 1 inzerát
nabízím
pronájem bytu 2kk v Jinonicích
pronájem 2kk, 2min od metra Jinonice B
Přenecháme pronájem bytu 2kk v Jinonicích, ulice Do polí. 2 minuty chůze na metro Jinonice, noční autobus každou půl hodinu z Anděla. 15 minut od centra Prahy. Bezproblémové parkování přímo před domem. Psi nejsou problém. Byt je částečně zrekonstruovaný v menším rodinném činžáku. K dispozici je dvorek s možným sezením a grilováním. Docházkovou chůzí je Prokopské údolí, potraviny, skvělá hospoda u Bůčka, vinotéka. jednu stanici metrem do nákupního centra Nové Butovice. V okolí také školka, škola, humanitní fakulta UK. S panem majitelem je bezproblémové jednání. K dispozici je také sklep. Možnost stěhování od začátku dubna. Celková rozloha bytu je 46 m2. Cena nájmu je 8000,- plus 1500,- elektrika přepsaná na nájemce, plus internet 500,-. Celkem náklady tedy činí 10 000,-. Byt je vybavený pračkou, sporákem, lednicí, kuchyňským koutem a sprchovým koutem. V případě zájmu mě kontaktujte zde. V případě vážného zájmu můžeme poskytnout prohlídku ve večerních hodinách.
Možnosti a ceny dopravy
osobně Praha.
MARION666WOLF
---
---
23:41:58 19.3.2015
Ahoj,byla by možná prohlídka tento týden ? Děkuji Tery
WOICE914
---
---
18:10:39 19.3.2015
Dobrý den, jsme mladý spolehlivý pár. Já pracuji v rodinné účetní firmě a přítel je řidič. Pokud je nabídka ještě aktuální, budu ráda, když mě budete kontaktovat. Jiřina 728 918 122
HVEZDICKA84
---
---
16:44:07 17.3.2015
Ahoj,mela bych zajem o byt. 775529438
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam